Second Nature Security – 2NS

Tietoturvallisuus on toinen luontomme. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa. Siksi se on houkutteleva toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin. Tietoverkoissa on käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, ja 2NS on hyvien etujoukoissa. Me testaamme, ohjeistamme ja koulutamme varmennetun tietoturvan puolesta.

 

TOIMINTATAPAMME

Asiakkaat arvostavat meissä ja asiantuntijoissamme etenkin periksi antamatonta syväosaamista sekä selkeää ja joustavaa toimintatapaamme, jolla tulosta syntyy. Tietoturvan ei tarvitse olla byrokratiaa, vaan suoraa toimintaa. Toimintamme ja kasvumme perustuu siihen, että jokainen asiakas on meihin tyytyväinen.

 

YRITYS

Second Nature Security Oy eli 2NS on riippumaton ja vakaasti kasvava kotimainen kyberturvallisuusyhtiö. Toimintaamme elementteinä on tinkimätön ammattitaito sekä hakkerimainen asiantuntijuus, jota ohjaa tyytyväiset asiakkaat. Olemme tehneet yli 1000 onnistunutta tietoturvaprojektia ja palvelemme yli sataa asiakasta koti- ja ulkomailla (muun muassa Suomi, USA, Ruotsi, Norja, Hollanti, Viro, Latvia).

 

MISSIO

Autamme asiakkaitamme tietoturvauhkien eliminoimisessa sekä tietoturvan kehittämisessä, varmentamisessa ja hallinnassa. Tämän teemme suoralla ja  selkeästi asiakkaalle arvoa tuottavalla toiminnalla.