Tietoturvakonsultointi

Selvitämme ja kehitämme organisaationne tietoturvan tilaa. Autamme tietoturvaan liittyvien toimintatapojen ja prosessien kehityksestä aina tietoturvan johtamisjärjestelmien implementoinnista tietoturvallisten sovelluskehitysprosessien kehittämiseen.
2NS onneliset työntekijät toimistolla rentoutumassa pöytäjalkapallon äärellä

Tietoturvakonsultointi

Tarjoamme tietoturvakonsultointia projektiluontoisena palveluna sekä ulkoistetun tietoturva-asiantuntijan (CISO) palvelun kautta. Tietoturvakonsultointi tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja organisaation tietoturvan kehittämiseen, sillä hallinnollinen tietoturva kattaa useita erilaisia osa-alueita. Asiantuntijuuttamme käytetään usein esimerkiksi seuraavilla osa-alueilla:

  • ISO 27001, VAHTI, KATAKRI, OWASP, COBIT5
  • Uhkamallinnus – Organisaatioon ja järjestelmään kohdistuvat uhat sekä riskien minimointi
  • Konsultointi järjestelmien hankkimisessa ja kehityksessä
  • Organisaation tietoturvan nykytilan selvitys ja kehitys
  • Sovelluskehityksen tietoturvan nykytilan kartoitus ja kehitys
  • Tietoturvan johtamisjärjestelmien implementointi
  • Toteutussuunnitelman katselmointi ja korjausehdotukset

ISO 27001

Autamme organisaatioita luomaan tietoturvan hallintajärjestelmän, joka täyttää ISO 27001 -standardin vaatimukset. ISO 27001 -järjestelmän avulla suojataan tietoa ja hallitaan riskejä. Hallintajärjestelmän avulla organisaation tietoturvaa voidaan hallita järjestelmällisesti ja järjestelmän lopputuloksena tietoturva paranee. Standardin avulla organisaatio voi tarvittaessa osoittaa kolmansille osapuolille huolehtivansa tietoturvasta asianmukaisella tavalla.

Tietoturva-asiantuntijoillamme on laaja kokemus ja osaaminen ISO 27001 -standardin sekä uuden ISO 27701 -lisäosan käytöstä erilaisissa organisaatioissa.

2NS:n tietoturva-asiantuntijat toimivat CISO -palvelun tietoturvakonsultteina.

CISO

Jos organisaatiossanne ei ole perusteltua pitää omaa tietoturva-asiantuntijaa, voidaan tehtävä ulkoistaa kauttamme tietoturva-asiantuntijalle. Tällöin asiantuntijamme työskentelee osana organisaatiotanne kehittäen tietoturvaanne. CISO -palvelun avulla saatte organisaatioonne ammattitaitoisen tietoturva-asiantuntijan kehittämään tietoturvaanne täysipäiväisesti.

Bug Bounty

Toteutamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa sopivia bug bounty -ohjelmia. Palveluumme kuuluu ohjelman toteuttaminen kokonaisuudessaan, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia bug bounty -ohjelman pyörittämisestä. Luomme ohjelman säännöt asiakkaan tarpeisiin perustuen, etsimme hakkerit sekä sopivan alustan, tarkistamme löydetyt haavoittuvuudet, maksamme palkkiot ja pidämme asiakkaan aina ajan tasalla ohjelman edistymisestä. Bug bounty -ohjelman ulkoistaminen tarkoittaa yritykselle tai organisaatiolle helppoa ratkaisua silloin kun halutaan käyttää perinteisestä tietoturvatestauksesta eroavaa testausta.

Etkö löytänyt listalta etsimääsi palveluamme? Hallinnollinen tietoturva on yksi ydinosaamisalueitamme ja meillä on kattava kokemus erilaisista projekteista liittyen tietoturvakonsultointiin. Yli 2000 projektin kokemuksella osaamme auttaa myös monissa muissa tietoturvahaasteissa laaja-alaisesti. Ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä, kuinka voimme auttaa tietoturvanne kehittämisessä tai lue lisää osaamisestamme asiakasreferensseistämme!

Valikko