Tietoturvakonsultointi

Selvitämme ja kehitämme organisaationne tietoturvan tilaa. Autamme tietoturvaan liittyvien toimintatapojen ja prosessien kehityksestä aina tietoturvan johtamisjärjestelmien implementoinnista tietoturvallisten sovelluskehitysprosessien kehittämiseen.

Tietoturvakonsultointi

Tarjoamme tietoturvakonsultointia projektiluontoisena palveluna niin hallinnollisen kuin teknisen tietoturvan saralla, sekä lisäksi ulkoistetun tietoturva-asiantuntijan (CISO) palvelun kautta. Tietoturvakonsultointi tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja organisaation tietoturvan kehittämiseen. Meillä on monipuolinen kokemus erilaisista tietoturvakonsultoinnin projekteista ja asiantuntijuuttamme käytetään usein esimerkiksi seuraavilla osa-alueilla:

  • ISO 27001, VAHTI, KATAKRI, OWASP, COBIT5
  • Uhkamallinnus – Organisaatioon ja järjestelmään kohdistuvat uhat sekä riskien minimointi
  • Konsultointi järjestelmien hankkimisessa ja kehityksessä
  • Organisaation tietoturvan nykytilan selvitys ja kehitys
  • Sovelluskehityksen tietoturvan nykytilan kartoitus ja kehitys
  • Tietoturvan johtamisjärjestelmien implementointi
  • Toteutussuunnitelman katselmointi ja korjausehdotukset

CISO

Jos organisaatiossanne ei ole perusteltua pitää omaa tietoturva-asiantuntijaa, voidaan tehtävä ulkoistaa kauttamme tietoturva-asiantuntijalle. Tällöin asiantuntijamme työskentelee osana organisaatiotanne kehittäen tietoturvaanne. CISO -palvelun avulla saatte organisaatioonne ammattitaitoisen tietoturva-asiantuntijan kehittämään tietoturvaanne täysipäiväisesti.

Bug Bounty

Toteutamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa sopivia bug bounty -ohjelmia. Palveluumme kuuluu ohjelman toteuttaminen kokonaisuudessaan, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia bug bounty -ohjelman pyörittämisestä. Luomme ohjelman säännöt asiakkaan tarpeisiin perustuen, etsimme hakkerit sekä sopivan alustan, tarkistamme löydetyt haavoittuvuudet, maksamme palkkiot ja pidämme asiakkaan aina ajan tasalla ohjelman edistymisestä. Bug bounty -ohjelman ulkoistaminen tarkoittaa yritykselle tai organisaatiolle helppoa ratkaisua silloin kun halutaan käyttää perinteisestä tietoturvatestauksesta eroavaa testausta.

Etkö löytänyt listalta etsimääsi palveluamme? Meillä on kattava kokemus erilaisista projekteista liittyen tietoturvakonsultointiin ja yli 2000 projektin kokemuksella osaamme auttaa myös monissa muissa tietoturvahaasteissa laaja-alaisesti. Ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä, kuinka voimme auttaa tietoturvanne kehittämisessä tai lue lisää osaamisestamme asiakasreferensseistämme!

Valikko