Haasteellisiin tehtäviin tietoturva-alalle?

2NS:llä jokainen on osa tiimiä. Tavoitteenamme on työntekijöidemme onnellisuus, niin työpaikalla kuin vapaa-ajallakin. Yrityksemme ilmapiiri on kannustava ja haluamme aina oppia uutta. Takaamme mielenkiintoiset tietoturvan työpaikat, haasteita tarjoavat tehtävät sekä onnellisen ja arvostavan työkulttuurin.

Avoimet työpaikkamme

Onnellinen tietoturva-arkkitehti

Kasvun tekijä

Hakkeroinnin projektimestari

Valkohattuhakkeri

Onnellinen tietoturvakonsultti

Avoin hakemus

2NS kaksi onnellista työntekijää enigmassa

Panostamme asiantuntijuuteen

Panostamme työntekijöidemme asiantuntijuuteen sekä kehittymiseen. Meillä saa olla oma itsensä ja työn tekeminen on mukavaa. Työajat ovat joustavat ja kattavat etätyömahdollisuudet helpottavat arkea. Haluamme, että meillä jokainen tuntee onnistuvansa ja saa mahdollisuuden kehittyä osaamisessaan. Vaalimme ihmisläheistä työskentelykulttuuria. Sitä sellaista, mikä saa tulemaan mielellään töihin.

Meillä jokainen pääsee kehittymään

Tarjoamme haasteellisia tehtäviä, joissa jokainen pääsee kehittymään. Intohimomme on tietoturva ja haluamme tehdä maailmasta hieman paremman paikan turvallisella digitalisaatiolla. Toivomme, että suhtaudut yhtä suurella palolla tietoturvaan ja haluat olla mukana luomassa kasvutarinaa tietoturvallisemmasta maailmasta.

Toimintatapamme

2NS:n kärkiosaajien tärkein valtti tietoturvapalveluissa on vankka syväosaaminen kyberturvallisuuden alalta. Lisäksi asiakkaamme arvostavat selkeää ja asiakaskohtaisesti joustavaa toimintatapaamme. Tietoturvan puolesta työskentelyssä korulauseille ei ole tilaa, ja keskitymmekin periksiantamattomaan työhön ja suoraan toimintaan. Menestyksemme perustuu sataprosenttiseen asiakastyytyväisyyteen: asiantuntevia ja laadukkaita tietoturvapalveluita saanut asiakas on tyytyväinen asiakas.

Mietitkö vielä, että millaista on päivittäinen työ meillä? Tähän saat vastauksen valkohattuhakkerimme Hakkerin työpäivä -blogipostauksesta!

Tarjoamme sinulle

Arvostus

Työn tietoturva-alan kärkipaikalla, vakaasti kasvavassa ja arvostetussa yrityksessä.

Ammattitaito

Työympäristön, jossa vaalitaan huipputason ammattitaitoa ja 100-prosenttista asiakastyytyväisyyttä.

Työkulttuuri

Ihmisläheisen työkulttuurin: Pyrimme siihen, että jokainen työntekijämme tulee töihin mielellään.

Työkaverit

Työkavereiksi alan parhaimmat asiantuntijat.

Joustavuus

Joustavat työajat ja todennäköisesti alan parhaimmat etätyömahdollisuudet.

Tule töihin Second Nature Securitylle

Rekrytoimme nyt uusia eettisen hakkeroinnin osaajia valkohattuhakkereiksi sekä tietoturvakonsultteja haastaviin ja korkeaa osaamista vaativiin tehtäviin. Meiltä löytyy tietoturvan työpaikkoja niin teknisiin kuin hallinnollisiin tehtäviin. Jos haasteellinen työ tietoturvan parissa on intohimosi, katso avoimet paikkamme ja lähetä hakemuksesi!

Valikko