Haasteellisiin tehtäviin tietoturva-alalle?

Avoin hakemus

2NS on tietoturvayritys, jonka asiantuntijuutta käytetään erityisesti haastavissa ja syvää osaamista vaativissa kohteissa. Tavoitteenamme on pitää jokainen asiakkaamme tyytyväisenä työhömme. Se on ylpeydenaiheemme, jonka haluamme varmistaa jatkossakin. Viime vuosina olemme kasvaneet kovaa vauhtia ja huiman asiakasuskollisuutemme sekä luovan palvelukehityksemme johdosta kasvumme jatkuu myös lähivuosina.

Kiinnostaako sinua työskenteleminen tietoturvagenren keskiössä, kasvavalla alalla ja huippuasiantuntijoiden kanssa?

Etkö löytänyt osaamiseesi sopivaa tehtävää avoinna olevista paikoistamme?

Voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi, sekä siitä, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat.

Hakemuksesi voit lähettää osoitteeseen rekry@2ns.fi. Jos haluat vielä lisätietoa yrityksestämme, Henri Sikiö vastaa mielellään kysymyksiisi, puh.  050 462 3684, henri.sikio(at)2ns.fi.

Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Jyväskylässä.

Rekrytoinnin tietosuojaseloste löytyy tästä: https://www.2ns.fi/tietosuojaseloste-rekrytointi/ 

2NS – Second Nature Security

Tietoturvallisuus on toinen luontomme. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa. Siksi se on houkutteleva toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin. Tietoverkoissa on käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, ja 2NS on hyvien etujoukoissa. Me taistelemme varmennetun tietoturvan puolesta.

Valikko