Haasteellisiin tehtäviin tietoturva-alalle?

Hakkeroinnin projektimestari

Meille tärkeintä on omien osaajiemme hyvinvointi, innostus ja asiantuntevuus alaamme, sekä sataprosenttinen asiakastyytyväisyys – tähtäämme pitkäkestoiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa sekä kokonaisonnellisuuteen elämässä. Etsimme nyt tämän toimintamme keskiöön taitavia projektiemme liidaajia. Koska projektimestarimme rooli ei ole perinteisen projektipäällikön jakkara, voit tulla meille tähän rooliin eri suunnista.

 

”Projektimestarinamme sinä määrität ja varmistat meillä, mitä ja milloin projekteissa tehdään. Keskityt asiakkaidemme tietoturvaan – et laskutukseen tai euroihin.

 

Työssäsi varmennat kanssamme asiakkaidemme tietoturvaa heidän liiketoimintansa ehdoilla. Toimit tarvittaessa myyntimme teknisenä asiantuntijana, mutta ennen kaikkea fokusoit ja määrittelet asiakkaidemme kanssa projektin sisällön ja aikataulun. Tämän jälkeen varmistat edellytykset projektin läpiviennille sovitusti. Asiakkuuden jatkuessa sinä olet meillä asiakkaamme ensisijainen tuki ja turva.

Hakkerointiprojektimme ovat tyypillisesti parin viikon –  yhden kuukauden intensiivisiä kokonaisuuksia. Teemme vuosittain satoja projekteja, jolloin sinulla saattaa olla käsissäsi yhtäaikaisesti useita keissejä edistettävänäsi. Projekteissamme ei useinkaan ole ohjausryhmiä, saati turhaa byrokratiaa tai raskasta raportointia, joten pääset keskittymään puhtaasti onnistumisten edellytysten varmistamiseen, sekä asiakkaidemme ja huippuasiantuntijoidemme tukemiseen.

Näin kuvailisimme meitä tulevana työpaikkanasi

Oma hyvinvointimme ja jaksamisemme ovat meille sydämen asia samalla, kun jääräpäisesti pidämme kiinni asiakkaidemme absoluuttisesta tyytyväisyydestä. Niinpä kvartaalit ja eurot eivät koskaan ole olleet tekemisemme keskiössä. Työkalumme, toimintatapamme sekä palvelumme ja tuotteemme ovat rakennettu näistä lähtökohdista ja niillä, sekä maailmanluokan osaamisellamme olemme vakuuttaneet asiakaskuntamme. Huiman asiakasuskollisuutemme sekä luovan palvelukehityksemme johdosta olemme kasvaneet voimakkaasti ja kasvumme jatkuu myös lähivuosina.

2NS on asiantuntevien, tietoturvasta palavasti innostuneiden ja auttamishaluisten ammattilaisten työpaikka. Meiltä saat työkavereiksi alan parhaat asiantuntijat ja pääset työskentelemään tietoturva-alan keskeisellä paikalla. Emme vanno virkamiesmeiningin nimeen ja vierastamme vanhakantaista työntekijä-työnantaja vastakkainasettelua. Sen sijaan uskomme yhteen hiileen puhaltamiseen ja roolisi rakentamiseen omien vahvuuksiesi kautta. Meillä osaajilla itsellään ja yhdessä on vapaus päättää miten, milloin, missä ja mitä asioita kukin tekee. Olemme joustavia toiminnoissamme ja ketteriä asiakkaiden toiveiden toteuttamisessa. Viime aikoina olemme olleet mukana esimerkiksi Mimmitkoodaa-projektissa avaamassa eettisen hakkeroinnin maailmaa ja opetamme ensimmäisenä maailmassa lukioikäisille eettistä hakkerointia. Kyberoppi-verkkokurssimme avulla taas asiakkaamme ovat kouluttaneet jo kymmeniä tuhansia työntekijöitään tunnistamaan ja välttämään keskeisimmät tietoturvariskit.

Palataan vielä hetkeksi sinuun…

Meillä menestyväksi projektimestariksi ei ole tosiaan olemassa yhtä ainoaa polkua. Kokemuksesi olet voinut yhtä kaikki ammentaa hakkeroinnista, projektijohtamisesta tai vaikka Scrum Master tai Product Owner -rooleista. Selvää on kuitenkin se, että sinulla on jossain määrin teknistä osaamista ja ajattelukykyä ja olet vähintäänkin kiinnostunut tietoturvallisuudesta ja sen kehittämisestä.

Roolisi edellyttää sinulta kykyä reagoida ja taitoa viedä asioita eteenpäin. Sinun ei tarvitse tietää kaikesta kaikkea mutta osaat selvittää, kommunikoida ja kertoa näkemyksesi. Koska olemme voimakkaasti kasvava yritys kasvavalla toimialalla, tehtävässä menestyt, jos osaat luoda ympärillesi tyytyväisyyttä eikä varmuutesi horju horisontaalisesta epävarmuudesta tai monimuotoisuudesta.

Tervetuloa hyvien etujoukkoihin!

Voit laittaa meille hakemuksen palkkatoiveineen rekry(at)2ns.fi mahdollisimman pian tai viimeistään 12.4.2021 mennessä. Jos sinulla on vielä mielessä jotain kysymyksiä ennen hakemista, Henri Sikiö vastaa mielellään kysymyksiisi puh. 050 462 3684, henri.sikio(at)2ns.fi. 

Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Jyväskylässä.

Rekrytoinnin tietosuojaseloste löytyy tästä.

Olemme hyvin joustavia aloitusajankohtasi suhteen, joten sovitaan aloituksesi sitten yhdessä.

2NS – Second Nature Security

Tietoturvallisuus on toinen luontomme. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa. Siksi se on houkutteleva toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin. Tietoverkoissa on käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, ja 2NS on hyvien etujoukoissa. Me taistelemme varmennetun tietoturvan puolesta.

Valikko