Haasteellisiin tehtäviin tietoturva-alalle?

Kasvun tekijä 

2NS on tietoturvayritys, jonka asiantuntijuutta käytetään erityisesti haastavissa ja syvää osaamista vaativissa kohteissa. Tavoitteenamme on pitää jokainen asiakkaamme tyytyväisenä työhömme. Se on ylpeydenaiheemme, jonka haluamme varmistaa jatkossakin. Viime vuosina olemme kasvaneet kovaa vauhtia ja huiman asiakasuskollisuutemme sekä luovan palvelukehityksemme johdosta kasvumme jatkuu myös lähivuosina. Keilarannan toimistollamme on nyt tilaisuus tietoturvasta syttyvälle Kasvun tekijälle myyntitiimimme vahvistajana. 

Miten kasvun tekeminen onnistuu?

Tärkein tehtävämme on auttaa asiakkaitamme teknisen ja hallinnollisen tietoturvan kehittämisessä ja ylläpitämisessä. Kasvun tekijänä autat asiakkaitamme kehittämään tietoturvaansa tarjoamalla täsmäratkaisuja palveluistamme. Toimimme ketterästi ja näin voimme reagoida asiakkaiden tarpeisiin hyvin nopeallakin aikataululla. Tämä tarkoittaa kannaltasi sitä, että kauppoja ei usein tarvitse hieroa vuosikausia.

Liidejä kauppojen kotiuttamiseen on myös valmiiksi tarjolla, ja näin pääset heti luomaan uusia asiakkuuskumppanuuksia. Monet asiakkuuksistamme (yritykset, finanssiala, julkishallinto) ovat pitkäaikaisia, joten työhösi tulee liittymään tuttujen asiakkaidemme eteenpäin auttamista. Päättäväisenä B2B-ratkaisumyynnin ammattilaisena löydät kuitenkin myös uusia asiakkaita jo olemassa olevien lisäksi. Tässä voit luottaa tukeemme. Vaikka taskustasi ei vielä löytyisikään kokemusta myynnistä, mutta uskot sopivasi tiimiimme, laita ehdottomasti hakemus tulemaan, sillä etsimme joukkoomme sopivaa persoonaa, emme pelkästään kokemusta.

Tietoturva on voimakkaasti kasvava genre, jonka vuoksi tilanteemme on tulevan Kasvun tekijämme kannalta poikkeuksellinen – onnistumistasi estäviä tekijöitä ei oikeastaan ole.

Millaista on työ Kasvun tekijänä?

Mitä meiltä saa?

2NS on energisten, tietoturvasta palavasti innostuneiden ja auttamisenhaluisten ammattilaisten työpaikka. Meiltä saat työkavereiksi alan parhaat asiantuntijat ja pääset työskentelemään mielenkiintoisella paikalla tietoturva-alan keskiössä. Uskomme yhteen hiileen puhaltamiseen ja roolisi rakentamiseen omien vahvuuksiesi kautta.

Kulttuurimme kokonaisuudessaan tukee yhdessä tavoitteidemme eteen työskentelyä: et joudu juoksemaan provision perässä vaan rakennat toimivia asiakassuhteita kiinteällä ja kannustavalla kuukausipalkalla, minkä lisäksi yrityksemme menestyminen palkitsee meitä kaikkia. Työsi ei ole paikkaan ja aikaan sidonnaista, vaan ne saat itse päättää.

Hakuohjeet

Jos paikka kuulostaa omalta, lähetä meille hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry(at)2ns.fi mahdollisimman pian tai viimeistään 7.4.2021. Henri Sikiö vastaa mielellään kysymyksiisi puh. 050 462 3684, henri.sikio(at)2ns.fi. Rekrytoinnin tietosuojaseloste löytyy tästä: https://www.2ns.fi/tietosuojaseloste-rekrytointi/ 

2NS – Second Nature Security

Tietoturvallisuus on toinen luontomme. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa. Siksi se on houkutteleva toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin. Tietoverkoissa on käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, ja 2NS on hyvien etujoukoissa. Me taistelemme varmennetun tietoturvan puolesta.

Valikko