Haasteellisiin tehtäviin tietoturva-alalle?

Onnellinen tietoturva-arkkitehti

Oletko onnellinen työssäsi ja elämässäsi? Kaipaatko enemmän vapautta työhösi ja arjen balanssiin saattamiseen?

Me emme tutkitusti kuormita sinua työllä tai lannista negatiivisuudella. Me teemme tietoturvaa sydämellä – suurella ja avoimella.

Olisiko siis aika olla osa yhteisöä, jossa empatia ei ole häpeä? Tulla porukkaan, joka pystyy mihin vaan – ei ole estettä liian suurta ylitettäväksi tai pulmaa liian vaikeaa ratkaistavaksi. Me olemme kokonaisonnellisuutesi mahdollistaja ja alan parhaiden osaajien koti. Muuttaisitko meille?

Kuinka sinusta sitten tulee kanssamme onnellisempi tietoturva-arkkitehti?

Teknisenä tietoturva-arkkitehtinä meillä olet osaaja, joka turvaa asiakkaidemme liiketoimintaa. Teet sitä yhä useammin jo projektien ja hankkeiden alkuvaiheessa osana suunnittelutiimiä. Varmistamalla oikeat ratkaisut tietoturvan kannalta autat välttämään myöhemmät virheet – säästät aikaa ja vaivaa sekä ennen kaikkea autat toisia ammattilaisia onnistumaan omassa työssään.

Toisin sanoen arvioit ja suunnittelet tietoturva-arkkitehtuureja sekä löydät ratkaisuja, joilla asiakkaamme varmistavat tietoturvansa riittävällä tasolla. Autat päätöksentekijöitä ymmärtämään tilanteen ja oikeiden ratkaisujen merkityksen liiketoimintaa eteenpäin vievänä voimana. Toimit siis teknisten asiantuntijoiden ja liiketoiminnan välimaastossa molempiin suuntiin vaikuttaen.

Konkreettisemmin sanottuna työskentelet niin kypsien kuin uusimpienkin ratkaisujen parissa esimerkiksi erilaisissa pilviprojekteissa ja DevSecOps-maailmassa. Monipuolisuutta ja haastavuutta löytyy laidasta laitaan ja projektit koostuvat esimerkiksi seuraavista aihealueista:

  • Sovellusfirman core-tuotteen kokonaisuustietoturvan katselmointi
  • Suuryrityksen uuden pilvi-infrastruktuurin katselmointi ja suunnittelu
  • Organisaation verkkoarkkitehtuurin tietoturvan katselmointi ja suunnittelu
  • Turvallisen ohjelmistokehitysputken suunnittelu asiakkaalle

Millaisilla taidoilla tämä homma sitten hoituu? Sertit CISSP & CISM pyörivät samojen asioiden ympärillä kuin tehtäväsi. Ne eivät ole rekrytointimme kriteerejä, mutta luonnollisesti antavat pohjaa onnistumiselle. Kuten taitosi kommunikoida vaikuttavasti liiketoiminnan sekä teknisten taitajien suuntaan.

Olet sitten urasi alkutaipaleella tai jo kokenut kettu, niin molemmille taustoille sopivia tehtäviä tässä positiossa löytyy. Räätälöimme yhdessä kanssasi tehtävän juuri sinun vahvuuksiesi mukaan. Ensisijaisesti kuitenkin etsimme tiimiimme sopivaa persoonaa – osaajaa, joka on valmis ottamaan askeleen kohti kokonaisonnellisuutta!

Kuinka sinulle mahdollistetaan kokonaisonnellisuus töissä?

Me olemme mielestämme löytäneet onnellisuuden reseptin, joka toimii omassa arjessamme.

  • Autamme toisia ihmisiä – sisäinen palomme olla hyväksi on vahva. Työsi on palkitsevaa, kun asiakkaidemme osaajat onnistuvat omassa työssään ratkaisemaan haasteita ja löytämään ratkaisuja. Toisinaan teet asioita, joita ei ole koskaan ennen tehty ja tavalla, jota ei ole aiemmin kokeiltu. Koet, näet ja opit uutta, kun työskentelet auttamishaluisten, alan parhaiden osaajien kanssa.
  • Vapaus tulee olemaan yksi vahvimmista tunteista, joita koet työssäsi. Sinulla itselläsi ja yhdessä työkavereittesi kanssa on vapaus päättää, miten, milloin, missä ja mitä asioita kukin tekee. Teet päätöksiä ja olet ohjaksissa, mitä tulee omaan työskentelyysi. Voit vaikuttaa, mihin projekteihin tartut ja mihin et.
  • Työhösi ei tule keskeytyksiä projektijohdollisista tehtävistä. Niitä hoitaa meillä erityiset osaajat. Projekteillasi on myös alku ja loppu – ei enää loputtomia hankkeita tai toistuvia paluita jo tehtyihin asioihin.
  • Ei enää syyllisyyttä siitä, että et voinut tehdä työtäsi niin hyvin kuin olisit pystynyt. Voit unohtaa kello kaulassa juoksun, kun mitoitamme projektimme taidolla. Ja kun meille kaikille aina joskus tulee ongelmia eteen, et niitä kohtaa meillä yksin. Sen lupaamme.

Meidän tavoitteemme on hyvä elämä, joka näkyy kaikessa tekemisessämme. Kvartaalit ja eurot eivät koskaan ole olleet tekemisemme keskiössä – sinä olet! Oma hyvinvointimme ja jaksamisemme ovat meille sydämenasia, samalla kun jääräpäisesti pidämme kiinni asiakkaidemme absoluuttisesta tyytyväisyydestä. 2NS on energisten, tietoturvasta palavasti innostuneiden ja auttamisenhaluisten ammattilaisten työpaikka. Meiltä saat työkavereiksi alan parhaat asiantuntijat ja pääset työskentelemään mielenkiintoisella paikalla tietoturva-alan keskiössä – roolissa, joka rakentuu ympärillesi, eikä purista sinua johonkin muottiin!

Liian hyvää ollakseen totta? Ei missään nimessä. Olisi hienoa, jos annat meille tilaisuuden todentaa tämä tarkemmin kahden kesken.

Valmis hakemaan työkaveriksemme – tästä hakuohjeet

Voit laittaa meille hakemuksesi palkkatoiveineen rekry(at)2ns.fi mahdollisimman pian. Jos sinulla on vielä mielessä jotain kysymyksiä ennen hakemista, Henri Sikiö vastaa mielellään kysymyksiisi puh. 050 462 3684 tai henri.sikio(at)2ns.fi.

Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Jyväskylässä.

Valikko