Haasteellisiin tehtäviin tietoturva-alalle?

Onnellinen tietoturvakonsultti

Olisitko sinä kiinnostunut työskentelemään maailmanluokan hakkereidemme ja asiantuntevien tietoturvakonsulttiemme kanssa?

Meille tärkeintä on omien osaajiemme hyvinvointi, innostus ja asiantuntevuus alaamme kohtaan, sekä sataprosenttinen asiakastyytyväisyys – tähtäämme pitkäkestoiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa sekä kokonaisonnellisuuteen elämässä. Työkalumme, toimintatapamme sekä palvelumme ja tuotteemme ovat rakennettu näistä lähtökohdista. Niillä ja ammattitaitoisella osaamisellamme olemme vakuuttaneet asiakaskuntamme. Vahvan asiakasuskollisuutemme sekä luovan palvelukehityksemme johdosta olemme kasvaneet voimakkaasti ja kasvumme jatkuu myös lähivuosina.

Me olemme tietoturvayhtiö, jonka asiantuntijuutta käytetään erityisesti haastavissa ja syvää osaamista vaativissa kohteissa. Autamme asiakkaitamme ymmärtämään heidän tietoturvansa tason sekä sen kehitystarpeet.

Etsimme joukkoomme kokenutta tietoturva-asiantuntijaa hallinnollisen tietoturvan pariin. Toivomme sinulta löytyvän kokemusta tietoturvan hallintajärjestelmän implementoinnista/auditoinnista, esimerkiksi ISO 27001 -standardista, sekä tietosuojasta (GDPR / ISO 27701). Näihin liittyen on myös olennaista, että omaat kokemusta riskienhallinnasta, häiriötilanteista- ja jatkuvuuden hallinnasta. Tehtävässä on eduksi myös tietämys esimerkiksi VAHTI, NIST ja OWASP – tietoturvallisuuden viitekehyksistä ja muista ISO standardeista. Arvostamme myös erilaisia serttejä tai halukkuutta suorittaa serttejä kuten esimerkiksi CISSP, CISA, CISM, CRISC, CIPT.

Hallinnollisen tietoturvan osaajana näet tietoturvan merkityksen asiakkaidemme liiketoiminnan näkökulmasta ja toimit sen varmistajana. Et maalaa liian isolla pensselillä, vaan analysoit ja rakennat suunnitelmat aina asiakkaan liiketoiminnan riskitasoon suhteutettuna.

Asiakasrajapinnassa toimiminen edellyttää oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä työskentelyä, sekä kykyä muodostaa ratkaisuja tukemaan asiakkaiden liiketoiminnan tavoitteita ja tarpeita. Hyvät lähtökohdat tehtävään antaa aiempi kokemus tietoturvakonsultin tai auditoinnin tehtävistä tai toimiminen johtavan asiantuntijan roolissa tietoturvan saralla.

Vaikka toimit hallinnollisen tietoturvan osaajana voi taustasi toki olla myös tekninen.

Välttämättä sinun ei tarvitse kirjaimellisesti liittyä joukkoomme vaan voit toimia myös itsenäisenä yrittäjänä – vapaus ja joustavuus kun on kulttuurimme ytimessä.

Meille on tärkeää, että olet meillä kuin kotonasi. Sovit joukkoomme, jos asenteesi on nöyrä ja haluat tehdä parhaasi asiakkaiden hyväksi. Meillä menestyt, jos pystyt itse tarttumaan tuumasta toimeen ja sosiaalisen ulottuvuutesi ansiosta tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kokonaisuuksia hahmotat tyypillisesti pilkkomalla ne palasiksi, etkä pelkää kantaa korttasi kekoon meidän oman toimintamme kehittämiseksi.

 

”Paras myyntivalttimme on työmme jälki ja tuloksellisuus. Et tule hukkumaan projektisumaan vaan saat hoitaa työsi rauhassa haluamallasi tavalla.”

2NS on energisten, tietoturvasta palavasti innostuneiden ja auttamisenhaluisten ammattilaisten työpaikka. Meiltä saat työkavereiksi alan parhaat asiantuntijat ja pääset työskentelemään mielenkiintoisella paikalla tietoturva-alan keskiössä. Uskomme yhteen hiileen puhaltamiseen ja roolisi rakentamiseen omien vahvuuksiesi kautta. Meillä osaajilla itsellään ja yhdessä on vapaus päättää miten, milloin, missä ja mitä asioita kukin tekee. Olemme joustavia toiminnoissamme ja ketteriä asiakkaiden toiveiden toteuttamisessa. Viime aikoina olemme olleet mukana esimerkiksi Mimmitkoodaa-projektissa avaamassa eettisen hakkeroinnin maailmaa sekä opettaneet ensimmäisenä maailmassa lukioikäisille eettistä hakkerointia. Kyberoppi-verkkokurssimme avulla taas asiakkaamme ovat kouluttaneet jo kymmeniä tuhansia työntekijöitään tunnistamaan ja välttämään keskeisimmät tietoturvariskit.

Kuten jo alussa nostimme esiin, meidän tavoitteemme on hyvä elämä. Niinpä kvartaalit ja eurot eivät koskaan ole olleet tekemisemme keskiössä. Oma hyvinvointimme ja jaksamisemme ovat meille sydämenasia, samalla kun jääräpäisesti pidämme kiinni asiakkaidemme absoluuttisesta tyytyväisyydestä.

Kun nyt pääsimme alkuun, olisi hienoa, jos seuraavaksi voisimme tutustua ja jutella kanssasi lisää näistä asioista.

Voit laittaa meille hakemuksen palkkatoiveineen rekry(at)2ns.fi mahdollisimman pian tai viimeistään 18.4.2021. Jos sinulla on vielä mielessä jotain kysymyksiä ennen hakemista, Henri Sikiö vastaa mielellään kysymyksiisi puh. 050 462 3684, henri.sikio(at)2ns.fi.

Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Jyväskylässä.

Rekrytoinnin tietosuojaseloste löytyy tästä.

Työn aloitusajankohta ei ole kiveen hakattu, sillä voimme sopia aloitusajankohtasi sitten yhdessä.

 

 2NS – Second Nature Security

Tietoturvallisuus on toinen luontomme. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa. Siksi se on houkutteleva toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin. Tietoverkoissa on käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, ja 2NS on hyvien etujoukoissa. Me taistelemme varmennetun tietoturvan puolesta.

Valikko