Työpaikat – Liity hyvien etujoukkoon

2NS on kyberturvallisuuteen erikoistunut asiantuntijayritys. Asiantuntijuuttamme käytetään haastavissa ja korkeaa osaamista vaativissa kohteissa ja ympäristöissä. Kasvamme vakaasti ja varmasti ja siksi haemme uusia kykyjä liittymään huippuosaajien joukkoomme. Jokainen asiakas on meihin tyytyväinen, joten työstä saa paljon kiitosta ja arvostusta. Vaalimme ihmisläheistä työskentelykulttuuria. Sitä sellaista, mikä saa tulemaan mielellään töihin.

Nyt tarjolla on matemaattista kyvykkyyttä omaavalle valkohattuhakkerille ja ohjelmistokehittäjälle paikka taistelussa hyvien etujoukoissa kyberuhkia vastaan.

VALKOHATTUHAKKERI
Tietoturvaa hyvien etujoukoissa

Olemme tietoturvayhtiö, jonka asiantuntijuutta käytetään erityisesti haastavissa ja syvää osaamista vaativissa kohteissa. Asiakkaamme kiittävät meitä jokaisen projektin jälkeen, joten töitä meillä riittää jatkossakin. Tavoitteemme on kasvaa vakaasti ja varmasti, ja porukassamme Keilarannan toimistolla on aina tilaa tietoturvasta syttyville asiantuntijoille, joita myös valkohattuhakkereiksi kutsutaan.

 

Tällaisen hatun meiltä saa

Työsi ydin on etsiä asiakkaidemme järjestelmistä tietoturva-aukkoja. Pääset työssäsi valmiiden työkalujen lisäksi hyödyntämään osaamistasi, joka on yhdistelmä luovuutta, hyvää ongelmanratkaisukykyä ja ymmärrystä ohjelmistojen toimintaperiaatteista. Kohteet, joita eettisesti hakkeroimme koostuvat muun muassa web- ja pilvipalveluista, palvelimista, työasemista, mobiililaitteista, langattomista verkoista, sisä- ja ulkoverkoista, verkkolaitteista sekä mobiilisovelluksista.

Haluamme räätälöidä sinulle tehtävän, jossa vahvuutesi pääsevät oikeuksiinsa. Voit esim. työskennellä asiakasrajapinnassa, mutta halutessasi saat pysytellä myös täysin anonyyminä asiakkaidemme suuntaan. Tyypillisimmin caset kestävät 5-15 päivää, joten näet työsi jäljen nopeasti, eikä valmista tarvitse odottaa loputtomiin.

 

Hatun lisäksi tarjoamme

Mielenkiintoisia eettisesti hakkeroitavia kohteita ja tueksesi alan parhaimmistoon kuuluvat valkohattuhakkerit. Meille saa tulla sellaisena kun on, eikä sinua yritetä pusertaa valmiiseen muottiin. Virkamiesmeininki on meistä kaukana, emmekä usko vanhakantaiseen työnantaja-työntekijä vastakkainasetteluun. Sen sijaan uskomme yhteen hiileen puhaltamiseen ja siihen, että onnellinen työntekijä on paras työntekijä. Huumoriamme voisi kuvailla aika insinöörimäiseksi ja arvostamme toisissamme halua auttaa ja kykyä kiittää avusta. Tulet olemaan iso osa työyhteisöämme, joten meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme. Saat käyttöösi itse valitsemasi työkalut ja muut työsuhde-etumme.

Täältä voit lukea lisää tekemisemme tyylistä: http://www.behindthejobscenes.com/2014/09/2ns-hakkerin-elamaa-hyvien-etujoukoissa.html

 

Mitä toivomme hatun alta löytyvän

Sinun ei tarvitse osata valmiiksi kaikkea, sillä tämän työn oppii ainoastaan tekemällä.

Etsimme sinua jos:

 • et ainoastaan halua tienata leipääsi tietoturvalla vaan saat kicksit siitä
 • ajattelet loogisesti ja nautit ongelmanratkaisusta
 • osaat ohjelmoida
 • ymmärrät tietokantojen ja web-teknologioiden toimintaperiaatteet ja osaat (tai ainakin haluat oppia) rikkoa sen, mitä muut ovat rakentaneet

 Työssäsi tulet törmäämään näihin avainsanoihin, ja osa on sinulle jo ennestään tuttuja:

#owasp #BurpSuite #XSS #SQLi #Kali #Linux #nmap #Nessus #Kismet #HTML5 #JSON #REST #SSL #zeroday

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos paikka hyvien etujoukoissa kuulostaa omalta, lähetä meille hakemus osoitteeseen rekry(at)2ns.fi. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, Henri vastaa mielellään kysymyksiisi, p. 050 462 3684, henri.sikio(at)2ns.fi.

 

2NS – Second Nature Security

Tietoturvallisuus on toinen luontomme. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa. Siksi se on houkutteleva toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin. Tietoverkoissa on käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, ja 2NS on hyvien etujoukoissa. Me taistelemme varmennetun tietoturvan puolesta.

 DEVAAJA KYBERTURVAAN
Tietoturvaa hyvien etujoukoissa

Olemme tietoturvayhtiö, jonka asiantuntijuutta käytetään erityisesti haastavissa ja syvää osaamista vaativissa kohteissa. Kun takana on yli tuhat onnistunutta hakkerointiprojektia ja joukko tyytyväisiä asiakkaita, on turvallista todeta, että töitä meillä riittää jatkossakin. Laajennamme liiketoimintaamme panostamalla omaan softakehitykseen ja etsimmekin nyt pääasiallisesti hakkereista koostuvaan porukkaamme tietoturvasta innostunutta kyberpuolustusdevaajaa.

 

Kyberpuolustusdevaajan tontti

Tontillesi tulee tietoturvasovellus turva.io:n kehittäminen. Kyberturvan valvontaan ja varmentamiseen tarkoitettu turva.io on juuri niin cool kuin nimi antaa ymmärtää. Softamme käy läpi säännöllisesti tietoturvan perustekijät kohdepalvelussa ja skannaa avoimet portit sekä haavoittuvuudet sovelluspalvelimesta. Turva.io:sta saa hetkessä irti palvelun tietoturvatilanteen helposti tulkittavassa muodossa.

Tehtäväsi on kehittää turva.io:ta vielä astetta korkeammalle. Saat vastuullesi erityisesti tietoturvadatan tulkittavuuden parantamisen ja hiomisen huippuunsa. Työparinasi ja tukenasi toimii kyberpuolustusguru JP ja tontilta löytyy tekemistä monipuolisesti sekä frontend että backend-puolella omien mieltymystesi ja vahvuuksiesi mukaan. Tavoitteenasi on varmistaa, että turva.io jalostuu tasaista tahtia joka iteraatiolla, ominaisuus kerrallaan.

 

Lisäksi tarjoamme

Maailmanluokan kyberturvallisuussoftan kehittämisen lisäksi, tässä hommassa pääset työskentelemään yhdessä alan parhaimmistoon kuuluvien huippuhakkereidemme kanssa. Jo osallistumalla päivittäiseen läpänheittoon toimistolla avaat itsellesi sisäänpääsyn kyberturvallisuuden mieltä laajentavaan maailmaan.

Meille saa tulla sellaisena kun on, eikä sinua yritetä pusertaa valmiiseen muottiin. Virkamiesmeininki on meistä kaukana, emmekä usko vanhakantaiseen työnantaja-työntekijä vastakkainasetteluun. Sen sijaan uskomme yhteen hiileen puhaltamiseen ja siihen, että onnellinen työntekijä on paras työntekijä. Meitä yhdistää insinöörimäinen huumori ja tietoturva-alalle ominainen matemaattinen älykkyys. Tulet olemaan iso osa tiivistä työyhteisöämme, joten meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme. Saat käyttöösi itse valitsemasi työkalut ja muut työsuhde-etumme.

Lisää meistä ja tekemisemme tyylistä pääset lukemaan täältä: http://www.behindthejobscenes.com/2014/09/2ns-hakkerin-elamaa-hyvien-etujoukoissa.html

 

Mitä toivomme jo olevan

Etsimme porukkaamme hyvin hitsautuvaa kyvykästä koodaria, joka haluaa seisoa hyvien etujoukoissa kyberhyökkäyksiä vastaan. Näemme, että hommassa ei ole haittaa kiinnostuksesta myös hakkerointia kohtaan. Olet meille nappivalinta, kun

 • sinulla on omaa innostuneisuutta kyberturvallisuutta kohtaan
 • omaat visuaalista silmää ja näkemystä UI –puolesta
 • olet itseohjautuva ja äärimmäisen hyvä priorisoimaan
 • olet kehittymishaluinen ja -kykyinen sekä taitava sisäistämään uusia asioita

Hashtägit: #PHP #Python #JavaScript #HTML5 #CSS #JSON #Git #MySQL #Linux #Agile #scrum

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos paikka hyvien etujoukoissa kuulostaa omalta, lähetä meille hakemus osoitteeseen rekry(at)2ns.fi. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, Henri vastaa mielellään kysymyksiisi, p. 050 462 3684, henri.sikio(at)2ns.fi.

 
2NS – Second Nature Security

Tietoturvallisuus on toinen luontomme. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa. Siksi se on houkutteleva toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin. Tietoverkoissa on käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, ja 2NS on hyvien etujoukoissa. Me taistelemme varmennetun tietoturvan puolesta.

TIETOTURVAKONSULTTI
Tietoturvaa hyvien etujoukoissa

Olemme tietoturvayhtiö, jonka asiantuntijuutta käytetään erityisesti haastavissa ja syvää osaamista vaativissa kohteissa. Asiakkaamme kiittävät meitä jokaisen projektin jälkeen, joten töitä meillä riittää jatkossakin. Tavoitteemme on kasvaa vakaasti ja varmasti, ja porukassamme Keilarannan toimistolla on aina tilaa tietoturvasta syttyville asiantuntijoille.

 

Etsimme nyt vahvistusta auttamaan asiakasorganisaatioitamme tietoturvan kehittämisessä ja hallinnassa.

 

Päivittäisessä työssäsi:

 • Kartoitat ja tunnistat asiakkaidemme keskeisimmät kehityskohteet tietoturvaprosesseissa
 • Suunnittelet yhdessä asiakkaiden kanssa tarvittavat tietoturvan kehitystoimet
 • Autat asiakkaita integroimaan tietoturvan saumattomaksi osaksi asiakkaan muita toimintatapoja
 • Varmennat tietoturvakontrollien toiminnan ja riittävyyden

 

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta tietoturvaprosessien kehittämisestä ja hallinnasta
 • Kykyä ymmärtää tietoturvan merkitys osana liiketoimintaa
 • Ymmärrystä tietoturvan hallinnan kannalta keskeisimmistä viitekehyksistä (mm. ISO 27001/2, Vahti-ohjeistukset, Katakri jne.)
 • Sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi
 • Kykyä toimia läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa itsenäisesti
 • Teknisen tietoturvan osaaminen on eduksi
Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos paikka hyvien etujoukoissa kuulostaa omalta, lähetä meille hakemus osoitteeseen rekry(at)2ns.fi. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, Henri vastaa mielellään kysymyksiisi, p. 050 462 3684, henri.sikio(at)2ns.fi.

 

2NS ­ Second Nature Security

Tietoturvallisuus on toinen luontomme. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa. Siksi se on houkutteleva toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin. Tietoverkoissa on käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, ja 2NS on hyvien etujoukoissa. Me taistelemme varmennetun tietoturvan puolesta.