Työpaikat – Liity hyvien etujoukkoon

2NS on kyberturvallisuuteen erikoistunut asiantuntijayritys. Asiantuntijuuttamme käytetään haastavissa ja korkeaa osaamista vaativissa kohteissa ja ympäristöissä. Kasvamme vakaasti ja varmasti ja siksi haemme uusia kykyjä liittymään huippuosaajien joukkoomme. Jokainen asiakas on meihin tyytyväinen, joten työstä saa paljon kiitosta ja arvostusta. Vaalimme ihmisläheistä työskentelykulttuuria. Sitä sellaista, mikä saa tulemaan mielellään töihin.

Nyt tarjolla on matemaattista kyvykkyyttä omaavalle valkohattuhakkerille ja ohjelmistokehittäjälle paikka taistelussa hyvien etujoukoissa kyberuhkia vastaan.

Hakkeroinnin projektimestari

 

Meille kaikki kaikessa on asiakkaidemme 100% tyytyväisyys. Onnistumisemme asiakasprojekteissa taas syntyy maailmanluokan hakkereidemme ja tekijöidemme onnellisuudesta. Tämän yhtälön ja toimintamme keskiöön hyvien etujoukkoihin haemme nyt taitavia projektiemme liidaajia. Koska projektimestarimme rooli ei ole perinteisen projektipäällikön jakkara, voit tulla meille tähän rooliin eri suunnista.

 

”Projektimestarinamme sinä määrität ja varmistat meillä, mitä ja milloin projekteissa tehdään. Keskityt asiakkaidemme tietoturvaan – et laskutukseen tai euroihin.

 

Työssäsi varmennat kanssamme asiakkaidemme tietoturvaa heidän liiketoimintansa ehdoilla. Toimit tarvittaessa myyntimme teknisenä asiantuntijana, mutta ennen kaikkea fokusoit ja määrittelet asiakkaidemme kanssa projektin sisällön ja aikataulun. Tämän jälkeen varmistat edellytykset projektin läpiviennille sovitusti. Asiakkuuden jatkuessa sinä olet meillä heidän ensisijainen tuki ja turva.

Hakkerointiprojektimme ovat tyypillisesti parin viikon – kuukauden intensiivisiä kokonaisuuksia. Teemme vuosittain satoja projekteja, jolloin sinulla saattaa olla käsissäsi yhtäaikaisesti useita keissejä edistettävänäsi. Projekteissamme ei useinkaan ole ohjausryhmiä, saati turhaa byrokratiaa tai raskasta raportointia, joten pääset keskittymään puhtaasti onnistumisten edellytysten varmistamiseen sekä asiakkaidemme ja huippuasiantuntijoidemme tukemiseen.

 

Näin kuvailisimme meitä tulevana työpaikkanasi

Oma hyvinvointimme ja jaksamisemme ovat meille sydämen asia samalla, kun jääräpäisesti pidämme kiinni asiakkaidemme absoluuttisesta tyytyväisyydestä. Niinpä kvartaalit ja eurot eivät koskaan ole olleet tekemisemme keskiössä. Työkalumme, toimintatapamme sekä palvelumme ja tuotteemme ovat rakennettu näistä lähtökohdista, ja niillä sekä maailmanluokan osaamisellamme olemme vakuuttaneet asiakaskuntamme. Viime vuonna kasvoimme yli 70 % ja huiman asiakasuskollisuutemme sekä luovan palvelukehityksemme johdosta kasvumme jatkuu myös lähivuosina.

2NS on sähäköiden, tietoturvasta palavasti innostuneiden ja auttamishaluisten ammattilaisten työpaikka. Meiltä saat työkavereiksi alan parhaat asiantuntijat sekä varman matkalipun Suomen tietoturvagenren keskiöön. Emme vanno virkamiesmeiningin nimeen ja vierastamme vanhakantaista työntekijä-työnantaja vastakkainasettelua. Sen sijaan uskomme yhteen hiileen puhaltamiseen ja roolisi rakentamiseen omien vahvuuksiesi kautta. Meillä osaajilla itsellään ja yhdessä on vapaus päättää miten, milloin, missä ja mitä asioita kukin tekee. Olemme vikkeliä liikkeissämme ja aina etujoukoissa tekemässä ketterästi uusia asioita. Olemme mukana esimerkiksi Mimmitkoodaa-projektissa avaamassa eettisen hakkeroinnin maailmaa ja nyt syksyllä opetamme ensimmäisenä maailmassa lukioikäisille eettistä hakkerointia. Kyberoppi-verkkokurssimme avulla taas asiakkaamme ovat kouluttaneet jo kymmeniä tuhansia työntekijöitään tunnistamaan ja välttämään keskeisimmät tietoturvariskit.

 

Palataan vielä hetkeksi sinuun…

Meillä menestyväksi projektimestariksi ei ole tosiaan olemassa yhtä ainoaa polkua. Kokemuksesi olet voinut yhtä kaikki ammentaa hakkeroinnista, projektijohtamisesta tai vaikka Scrum Master tai Product Owner -rooleista. Selvää on kuitenkin se, että sinulla on jossain määrin teknistä osaamista ja ajattelukykyä ja olet vähintäänkin kiinnostunut tietoturvallisuudesta ja sen kehittämisestä.

Roolisi edellyttää sinulta kykyä reagoida ja taitoa viedä asioita eteenpäin. Sinun ei tarvitse tietää kaikesta kaikkea mutta osaat selvittää, kommunikoida ja kertoa näkemyksesi. Koska olemme voimakkaasti kasvava yritys kasvavalla toimialalla, tehtävässä menestyt, jos osaat luoda ympärillesi tyytyväisyyttä eikä varmuutesi horju horisontaalisesta epävarmuudesta tai monimuotoisuudesta.

 

Tervetuloa hyvien etujoukkoihin!

Voit laittaa meille hakemuksen palkkatoiveineen rekry(at)2ns.fi. Jos sinulla on vielä mielessä jotain kysymyksiä ennen hakemista, Henri Sikiö vastaa mielellään kysymyksiisi puh. 050 462 3684, henri.sikio(at)2ns.fi. Rekrytoinnin tietosuojaseloste löytyy tästä.

Olemme hyvin joustavia aloitusajankohtasi suhteen, joten sovitaan aloituksesi hyvien etujoukoissa sitten yhdessä.

2NS – Second Nature Security

Tietoturvallisuus on toinen luontomme. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa. Siksi se on houkutteleva toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin. Tietoverkoissa on käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, ja 2NS on hyvien etujoukoissa. Me taistelemme varmennetun tietoturvan puolesta.

DevSecOps-asiantuntija / hakkeri

 

Jos kuulut niiden erityisten ohjelmistokehittäjien joukkoon, joka on jo omaksunut tietoturvauhkia ennakoivan kehittämisen, tämä on juuri sinulle! Tarjoamme sinulle DevSecOps-asiantuntijana puitteet kokonaisonnellisuuden tavoitteluun, kun itse päätät mitä, miten ja milloin teet. Saat rauhassa keskittyä laadukkaaseen tekemiseen hyvinvoinnistasi huolehtien. Meille tärkeintä on omien osaajiemme hyvinvointi sekä sataprosenttinen asiakastyytyväisyys.

DevSecOpsin kautta olet siis jo nähnyt saavutettavat hyödyt ohjelmistokehityksessä, kun tietoturva on osa ohjelmistokehitystä läpi projektin. Tai ehkä koodaamisen ohessa harrastuneisuutesi on suuntautunut tietoturvaan. Meidän kanssamme pääset tekemään harrastuksestasi työn ja auttamaan koko ohjelmistokehitystoimialaa Suomessa!

 
”Me pystymme lupaamaan sinulle, että meillä et ole ylityöllistetty. Sinua ei puristeta kuiviin eikä tekemistäsi ohjaa eurot saati kvartaalit.”

Haemme joukkoomme ohjelmistokehittäjää, joka lähtee kanssamme rakentamaan ohjelmistokehitykseen parhaita DevSecOps-käytäntöjä ja -prosesseja - siis tietoturvallista ohjelmistokehitysmallia. Et tule löytämään ja korjaamaan vain yksittäisiä haavoittuvuuksia, vaan työsi kautta pääset korjaamaan itse juurisyyn. Halutessasi voit toimia myös tietoturvallisen ohjelmistokehityksen sanansaattajana. Sparraat sitten asiakkaidemme ohjelmistokehittäjiä tai analysoit asiakkaidemme ohjelmistokehityksen prosesseja tietoturvan näkökulmasta, tukenasi on aina maailmanluokan hakkerimme sekä taitavat tietoturva-asiantuntijamme. Voit myös itse hakkeroida osana työtäsi, mikäli haluat pitää taitosi terävänä.

 

”Olemme ainutlaatuinen koti osaamisellesi, jos haluat työssäsi yhdistää ohjelmistokehityksen ja tietoturvan.”

Tässä roolissa sinun on hyvä tietää, miten eri softakehityksen frameworkeissä on tietoturva huomioitu. Oikeastaan muita teknisiä kriteereitä tähän tehtävään ei ole, vaan me suunnittelemme yhdessä, miten roolisi meillä rakentuu. Meidän joukkoon istut, jos asenteesi on nöyrä ja haluat tehdä parhaasi asiakkaiden hyväksi. Meillä menestyt, jos pystyt itse tarttumaan tuumasta toimeen, ja sosiaalisen ulottuvuutesi ansioista tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

”Jotta tiedät, miten tehdään alkujaankin tietoturvallisia palveluita ja tuotteita, sinun pitää ymmärtää, miten ne saa rikki.”  

2NS on energisten, tietoturvasta palavasti innostuneiden ja auttamisenhaluisten ammattilaisten työpaikka. Meiltä saat työkavereiksi alan parhaat asiantuntijat sekä varman matkalipun Suomen tietoturvagenren keskiöön. Emme vanno virkamiesmeiningin nimeen ja vierastamme vanhakantaista työntekijä-työnantaja vastakkainasettelua. Meillä osaajilla itsellään ja yhdessä on vapaus päättää miten, milloin, missä ja mitä asioita kukin tekee. Olemme vikkeliä liikkeissämme ja aina etujoukoissa tekemässä ketterästi uusia asioita. Olemme mukana esimerkiksi Mimmitkoodaa-projektissa avaamassa eettisen hakkeroinnin maailmaa ja tulevana syksynä opetamme ensimmäisenä maailmassa lukioikäisille eettistä hakkerointia. Kyberoppi-verkkokurssimme avulla taas yritykset ovat kouluttaneet jo kymmeniä tuhansia työntekijöitään tunnistamaan ja välttämään keskeisimmät tietoturvariskit.

Me olemme kyberturvallisuusyhtiö, jonka asiantuntijuutta käytetään erityisesti haastavissa ja syvää osaamista vaativissa kohteissa. Meille tärkeintä on omien osaajiemme hyvinvointi sekä sata prosenttinen asiakastyytyväisyys - tähtäämme pitkäkestoiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa sekä kokonaisonnellisuuteen elämässä. Viime vuonna kasvoimme yli 70 % ja huiman asiakasuskollisuutemme sekä luovan palvelukehityksemme johdosta kasvumme jatkuu myös lähivuosina. Meillä roolisi linkittyy hyvin vahvasti nimenomaan uuden rakentamiseen, joten miksi et viimeistään nyt liittyisi hyvien etujoukkoihin?

 

Tästä eteenpäin

Voit laittaa meille hakemuksen palkkatoiveineen rekry(at)2ns.fi. Jos sinulla on vielä mielessä jotain kysymyksiä ennen hakemista, Henri Sikiö vastaa mielellään kysymyksiisi puh. 050 462 3684, henri.sikio(at)2ns.fi. Rekrytoinnin tietosuojaseloste löytyy tästä.

Työn aloitusajankohta ei ole kiveen hakattu, sillä voimme sopia aloitusajankohtasi hyvien etujoukoissa sitten yhdessä.

2NS – Second Nature Security

Tietoturvallisuus on toinen luontomme. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa. Siksi se on houkutteleva toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin. Tietoverkoissa on käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, ja 2NS on hyvien etujoukoissa. Me taistelemme varmennetun tietoturvan puolesta.

VALKOHATTUHAKKERI
Tietoturvaa hyvien etujoukoissa

Olemme tietoturvayhtiö, jonka asiantuntijuutta käytetään erityisesti haastavissa ja syvää osaamista vaativissa kohteissa. Asiakkaamme kiittävät meitä jokaisen projektin jälkeen, joten töitä meillä riittää jatkossakin. Tavoitteemme on kasvaa vakaasti ja varmasti, ja porukassamme Keilarannan toimistolla on aina tilaa tietoturvasta syttyville asiantuntijoille, joita myös valkohattuhakkereiksi kutsutaan.

 

Tällaisen hatun meiltä saa

Työsi ydin on etsiä asiakkaidemme järjestelmistä tietoturva-aukkoja. Pääset työssäsi valmiiden työkalujen lisäksi hyödyntämään osaamistasi, joka on yhdistelmä luovuutta, hyvää ongelmanratkaisukykyä ja ymmärrystä ohjelmistojen toimintaperiaatteista. Kohteet, joita eettisesti hakkeroimme koostuvat muun muassa web- ja pilvipalveluista, palvelimista, työasemista, mobiililaitteista, langattomista verkoista, sisä- ja ulkoverkoista, verkkolaitteista sekä mobiilisovelluksista.

Haluamme räätälöidä sinulle tehtävän, jossa vahvuutesi pääsevät oikeuksiinsa. Voit esim. työskennellä asiakasrajapinnassa, mutta halutessasi saat pysytellä myös täysin anonyyminä asiakkaidemme suuntaan. Tyypillisimmin caset kestävät 5-15 päivää, joten näet työsi jäljen nopeasti, eikä valmista tarvitse odottaa loputtomiin.

 

Hatun lisäksi tarjoamme

Mielenkiintoisia eettisesti hakkeroitavia kohteita ja tueksesi alan parhaimmistoon kuuluvat valkohattuhakkerit. Meille saa tulla sellaisena kun on, eikä sinua yritetä pusertaa valmiiseen muottiin. Virkamiesmeininki on meistä kaukana, emmekä usko vanhakantaiseen työnantaja-työntekijä vastakkainasetteluun. Sen sijaan uskomme yhteen hiileen puhaltamiseen ja siihen, että onnellinen työntekijä on paras työntekijä. Huumoriamme voisi kuvailla aika insinöörimäiseksi ja arvostamme toisissamme halua auttaa ja kykyä kiittää avusta. Tulet olemaan iso osa työyhteisöämme, joten meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme. Saat käyttöösi itse valitsemasi työkalut ja muut työsuhde-etumme. Meillä on tarvittaessa erittäin joustavat etätyömahdollisuudet.

Täältä voit lukea lisää tekemisemme tyylistä: http://www.behindthejobscenes.com/2014/09/2ns-hakkerin-elamaa-hyvien-etujoukoissa.html

 

Mitä toivomme hatun alta löytyvän

Sinun ei tarvitse osata valmiiksi kaikkea, sillä tämän työn oppii ainoastaan tekemällä.

Etsimme sinua jos:

  • et ainoastaan halua tienata leipääsi tietoturvalla vaan saat kicksit siitä
  • ajattelet loogisesti ja nautit ongelmanratkaisusta
  • osaat ohjelmoida
  • ymmärrät tietokantojen ja web-teknologioiden toimintaperiaatteet ja osaat (tai ainakin haluat oppia) rikkoa sen, mitä muut ovat rakentaneet

 Työssäsi tulet törmäämään näihin avainsanoihin, ja osa on sinulle jo ennestään tuttuja:

#owasp #BurpSuite #XSS #SQLi #Kali #Linux #nmap #Nessus #Kismet #HTML5 #JSON #REST #SSL #zeroday

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos paikka hyvien etujoukoissa kuulostaa omalta, lähetä meille hakemus osoitteeseen rekry(at)2ns.fi. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, Henri vastaa mielellään kysymyksiisi, p. 050 462 3684, henri.sikio(at)2ns.fi. Rekrytoinnin tietosuojaseloste löytyy tästä.

 

2NS – Second Nature Security

Tietoturvallisuus on toinen luontomme. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa. Siksi se on houkutteleva toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin. Tietoverkoissa on käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, ja 2NS on hyvien etujoukoissa. Me taistelemme varmennetun tietoturvan puolesta.

Onnellinen tietoturvakonsultti

 

Olisitko sinä kiinnostunut työskentelemään hyvien etujoukoissa maailmanluokan hakkereidemme ja etevien tietoturvakonsulttiemme kanssa pitäen samalla huolta omasta hyvinvoinnistasi?

Meille tärkeintä on omien osaajiemme hyvinvointi sekä sataprosenttinen asiakastyytyväisyys - tähtäämme pitkäkestoiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa sekä kokonaisonnellisuuteen elämässä. Työkalumme, toimintatapamme sekä palvelumme ja tuotteemme ovat rakennettu näistä lähtökohdista, ja niillä sekä maailmanluokan osaamisellamme olemme vakuuttaneet asiakaskuntamme. Viime vuonna kasvoimme yli 70 % ja huiman asiakasuskollisuutemme sekä luovan palvelukehityksemme johdosta kasvumme jatkuu myös lähivuosina. Miksi et siis viimeistään nyt liittyisi hyvien etujoukkoihin?

 

”Meillä kaikkea ei revitä irti konsultin selkänahasta. Työskentelet siinäkin mielessä hyvien etujoukoissa.”

 

Me olemme kyberturvallisuusyhtiö, jonka asiantuntijuutta käytetään erityisesti haastavissa ja syvää osaamista vaativissa kohteissa. Sinun näkövinkkelistäsi katsottuna autamme asiakkaitamme ymmärtämään heidän tietoturvansa tason sekä sen kehitystarpeet. Hallinnollisen tietoturvan osaajana näet tietoturvan merkityksen asiakkaidemme liiketoiminnan näkökulmasta ja toimit sen varmistajana. Et maalaa liian isolla pensselillä, vaan analysoit ja rakennat suunnitelmat aina asiakkaan liiketoiminnan riskitasoon suhteutettuna.

 

Me olemme hakemassa joukkoomme täysiveristä tietoturva-asiantuntijaa. Vaikka toimit hallinnollisen tietoturvan osaajana voi taustasi toki olla myös tekninen. Lopultahan kuitenkin oma kiinnostuksesi ratkaisee, millaisia projekteja asiakkaidemme kanssa tulet tekemään. Välttämättä sinun ei tarvitse kirjaimellisesti liittyä joukkoomme vaan voit toimia myös itsenäisenä yrittäjänä – vapaus ja joustavuus kun on kulttuurimme ytimessä.

 

Meille on tärkeää, että olet meillä kuin kotonasi. Meidän joukkoon istut, jos asenteesi on nöyrä ja haluat tehdä parhaasi asiakkaiden hyväksi. Meillä menestyt, jos pystyt itse tarttumaan tuumasta toimeen, ja sosiaalisen ulottuvuutesi ansioista tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kokonaisuuksia hahmotat tyypillisesti pilkkomalla ne palasiksi etkä pelkää kantaa korttasi kekoon meidän oman toimintamme kehittämiseksi.

 

”Meidän paras myyntivalttimme on työmme jälki ja tuloksellisuus. Et tule hukkumaan projektisumaan vaan saat hoitaa työsi rauhassa haluamallasi tavalla.”

 

2NS on energisten, tietoturvasta palavasti innostuneiden ja auttamisenhaluisten ammattilaisten työpaikka. Meiltä saat työkavereiksi alan parhaat asiantuntijat sekä varman matkalipun Suomen tietoturvagenren keskiöön. Emme vanno virkamiesmeiningin nimeen ja vierastamme vanhakantaista työntekijä-työnantaja vastakkainasettelua. Sen sijaan uskomme yhteen hiileen puhaltamiseen ja roolisi rakentamiseen omien vahvuuksiesi kautta. Meillä osaajilla itsellään ja yhdessä on vapaus päättää miten, milloin, missä ja mitä asioita kukin tekee. Olemme vikkeliä liikkeissämme ja aina etujoukoissa tekemässä ketterästi uusia asioita. Olemme mukana esimerkiksi Mimmitkoodaa-projektissa avaamassa eettisen hakkeroinnin maailmaa ja tulevana syksynä opetamme ensimmäisenä maailmassa lukioikäisille eettistä hakkerointia. Kyberoppi-verkkokurssimme avulla taas asiakkaamme ovat kouluttaneet jo kymmeniä tuhansia työntekijöitään tunnistamaan ja välttämään keskeisimmät tietoturvariskit.

 

Kuten jo alussa nostimme esiin, meidän tavoitteemme on hyvä elämä. Niinpä kvartaalit ja eurot eivät koskaan ole olleet tekemisemme keskiössä. Oma hyvinvointimme ja jaksamisemme ovat meille sydämenasia samalla kun jääräpäisesti pidämme kiinni asiakkaidemme absoluuttisesta tyytyväisyydestä.

 

Kun nyt pääsimme alkuun, olisi hienoa, jos seuraavaksi voisimme tutustua ja jutella kanssasi lisää näistä asioista.

 

Voit laittaa meille hakemuksen palkkatoiveineen rekry(at)2ns.fi. Jos sinulla on vielä mielessä jotain kysymyksiä ennen hakemista, Henri Sikiö vastaa mielellään kysymyksiisi puh. 050 462 3684, henri.sikio(at)2ns.fi.  Rekrytoinnin tietosuojaseloste löytyy tästä.

Työn aloitusajankohta ei ole kiveen hakattu, sillä voimme sopia aloitusajankohtasi hyvien etujoukoissa sitten yhdessä.

2NS – Second Nature Security

Tietoturvallisuus on toinen luontomme. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa. Siksi se on houkutteleva toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin. Tietoverkoissa on käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, ja 2NS on hyvien etujoukoissa. Me taistelemme varmennetun tietoturvan puolesta.

Kasvun tekijä

 

Tietoturvaa hyvien etujoukoissa

 

2NS on kyberturvallisuusyhtiö, jonka asiantuntijuutta käytetään erityisesti haastavissa ja syvää osaamista vaativissa kohteissa. Tavoitteenamme on pitää jokainen asiakkaamme tyytyväisenä työhömme. Se on ylpeydenaiheemme, jonka haluamme varmistaa jatkossakin. Kasvoimme yli 70% vuonna 2017 ja kasvumme on jatkunut vakaasti myös vuonna 2018. Keilarannan toimistollamme on nyt tilaisuus tietoturvasta syttyvälle Kasvun tekijälle myyntitiimimme vahvistajana taistelussa varmennetun tietoturvan puolesta.

 

Miten kasvun tekeminen onnistuu?

 

Tärkein tehtävämme on auttaa asiakkaitamme teknisen ja hallinnollisen tietoturvan kehittämisessä ja ylläpitämisessä. Kasvun tekijänä autat asiakkaitamme tietoturvaviidakossa tarjoamalla täsmäratkaisuja palvelusalkustamme. Toimimme ketterästi ja näin voimme reagoida asiakkaiden tarpeisiin hyvin nopeallakin aikataululla. Tämä tarkoittaa kannaltasi sitä, että kauppoja ei usein tarvitse hieroa vuosikausia.

Liidejä kauppojen kotiuttamiseen on myös valmiiksi tarjolla, ja näin pääset istahtamaan jo puoliksi katettuun pöytään. Monet asiakkuuksistamme (yritykset, finanssiala, julkishallinto) ovat pitkäaikaisia, joten työhösi tulee liittymään tuttujen asiakkaidemme eteenpäin auttamista. Koska sinulle ei kuitenkaan ole luonteenomaista vain tyytyä nauttimaan valmiin pöydän antimista, päättäväisenä B2B-ratkaisumyynnin ammattilaisena löydät myös uusia asiakkaita jo olemassa olevien lisäksi. Tässä voit luottaa tukeemme.

Tietoturva on voimakkaasti kasvava genre, minkä vuoksi tilanteemme on tulevan Kasvun tekijämme kannalta poikkeuksellinen - onnistumistasi estäviä tekijöitä ei oikeastaan ole.

 

Mitä meiltä saa?

 

2NS on energisten, tietoturvasta palavasti innostuneiden ja auttamisenhaluisten ammattilaisten työpaikka. Meiltä saat työkavereiksi alan parhaat asiantuntijat sekä varman matkalipun Suomen tietoturvagenren keskiöön. Emme vanno virkamiesmeiningin nimeen ja vierastamme vanhakantaista työntekijä-työnantaja vastakkainasettelua. Sen sijaan uskomme yhteen hiileen puhaltamiseen ja roolisi rakentamiseen omien vahvuuksiesi kautta.

Kulttuurimme kokonaisuudessaan tukee yhdessä tavoitteidemme eteen työskentelyä: et joudu juoksemaan provision perässä vaan rakennat toimivia asiakassuhteita kiinteällä ja kannustavalla kuukausipalkalla, minkä lisäksi yrityksemme menestyminen palkitsee meitä kaikkia. Työsi ei ole paikkaan ja aikaan sidonnaista, vaan ne saat itse päättää.

 

Hakuohjeet

 

Jos paikka hyvien etujoukoissa kuulostaa omalta, lähetä meille hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry(at)2ns.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 19.12.2018, mutta laita toki hakemuksesi heti, jos tehtävä kiinnostaa. Henri Sikiö vastaa mielellään kysymyksiisi puh. 050 462 3684, henri.sikio(at)2ns.fi. Rekrytoinnin tietosuojaseloste löytyy tästä: https://www.2ns.fi/tietosuojaseloste-rekrytointi/

 

2NS - Second Nature Security

 

Tietoturvallisuus on toinen luontomme. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa. Siksi se on houkutteleva toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin. Tietoverkoissa on käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, ja 2NS on hyvien etujoukoissa. Me taistelemme varmennetun tietoturvan puolesta.