DevSecOps-asiantuntija / hakkeri

Jos kuulut niiden erityisten ohjelmistokehittäjien joukkoon, joka on jo omaksunut tietoturvauhkia ennakoivan kehittämisen, tämä on juuri sinulle! Tarjoamme sinulle DevSecOps-asiantuntijana puitteet kokonaisonnellisuuden tavoitteluun, kun itse päätät mitä, miten ja milloin teet. Saat rauhassa keskittyä laadukkaaseen tekemiseen hyvinvoinnistasi huolehtien. Meille tärkeintä on omien osaajiemme hyvinvointi sekä sataprosenttinen asiakastyytyväisyys.

DevSecOpsin kautta olet siis jo nähnyt saavutettavat hyödyt ohjelmistokehityksessä, kun tietoturva on osa ohjelmistokehitystä läpi projektin. Tai ehkä koodaamisen ohessa harrastuneisuutesi on suuntautunut tietoturvaan. Meidän kanssamme pääset tekemään harrastuksestasi työn ja auttamaan koko ohjelmistokehitystoimialaa Suomessa!

 
”Me pystymme lupaamaan sinulle, että meillä et ole ylityöllistetty. Sinua ei puristeta kuiviin eikä tekemistäsi ohjaa eurot saati kvartaalit.”

 

Haemme joukkoomme ohjelmistokehittäjää, joka lähtee kanssamme rakentamaan ohjelmistokehitykseen parhaita DevSecOps-käytäntöjä ja -prosesseja – siis tietoturvallista ohjelmistokehitysmallia. Et tule löytämään ja korjaamaan vain yksittäisiä haavoittuvuuksia, vaan työsi kautta pääset korjaamaan itse juurisyyn. Halutessasi voit toimia myös tietoturvallisen ohjelmistokehityksen sanansaattajana. Sparraat sitten asiakkaidemme ohjelmistokehittäjiä tai analysoit asiakkaidemme ohjelmistokehityksen prosesseja tietoturvan näkökulmasta, tukenasi on aina maailmanluokan hakkerimme sekä taitavat tietoturva-asiantuntijamme. Voit myös itse hakkeroida osana työtäsi, mikäli haluat pitää taitosi terävänä.

 

”Olemme ainutlaatuinen koti osaamisellesi, jos haluat työssäsi yhdistää ohjelmistokehityksen ja tietoturvan.”

 

Tässä roolissa sinun on hyvä tietää, miten eri softakehityksen frameworkeissä on tietoturva huomioitu. Oikeastaan muita teknisiä kriteereitä tähän tehtävään ei ole, vaan me suunnittelemme yhdessä, miten roolisi meillä rakentuu. Meidän joukkoon istut, jos asenteesi on nöyrä ja haluat tehdä parhaasi asiakkaiden hyväksi. Meillä menestyt, jos pystyt itse tarttumaan tuumasta toimeen, ja sosiaalisen ulottuvuutesi ansioista tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

 

”Jotta tiedät, miten tehdään alkujaankin tietoturvallisia palveluita ja tuotteita, sinun pitää ymmärtää, miten ne saa rikki.”  

 

2NS on energisten, tietoturvasta palavasti innostuneiden ja auttamisenhaluisten ammattilaisten työpaikka. Meiltä saat työkavereiksi alan parhaat asiantuntijat sekä varman matkalipun Suomen tietoturvagenren keskiöön. Emme vanno virkamiesmeiningin nimeen ja vierastamme vanhakantaista työntekijä-työnantaja vastakkainasettelua. Meillä osaajilla itsellään ja yhdessä on vapaus päättää miten, milloin, missä ja mitä asioita kukin tekee. Olemme vikkeliä liikkeissämme ja aina etujoukoissa tekemässä ketterästi uusia asioita. Olemme mukana esimerkiksi Mimmitkoodaa-projektissa avaamassa eettisen hakkeroinnin maailmaa sekä opetaneet ensimmäisenä maailmassa lukioikäisille eettistä hakkerointia. Kyberoppi-verkkokurssimme avulla taas yritykset ovat kouluttaneet jo kymmeniä tuhansia työntekijöitään tunnistamaan ja välttämään keskeisimmät tietoturvariskit.

Me olemme kyberturvallisuusyhtiö, jonka asiantuntijuutta käytetään erityisesti haastavissa ja syvää osaamista vaativissa kohteissa. Meille tärkeintä on omien osaajiemme hyvinvointi sekä sata prosenttinen asiakastyytyväisyys – tähtäämme pitkäkestoiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa sekä kokonaisonnellisuuteen elämässä. Huiman asiakasuskollisuutemme sekä luovan palvelukehityksemme johdosta olemme kasvaneet voimakkaasti ja kasvumme jatkuu myös lähivuosina. Meillä roolisi linkittyy hyvin vahvasti nimenomaan uuden rakentamiseen, joten miksi et viimeistään nyt liittyisi hyvien etujoukkoihin?

 

Tästä eteenpäin

Voit laittaa meille hakemuksen palkkatoiveineen rekry(at)2ns.fi. Toivomme, että laitat hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.2019. Jos sinulla on vielä mielessä jotain kysymyksiä ennen hakemista, Henri Sikiö vastaa mielellään kysymyksiisi puh. 050 462 3684, henri.sikio(at)2ns.fi. Rekrytoinnin tietosuojaseloste löytyy tästä.

Työn aloitusajankohta ei ole kiveen hakattu, sillä voimme sopia aloitusajankohtasi hyvien etujoukoissa sitten yhdessä.

2NS – Second Nature Security

Tietoturvallisuus on toinen luontomme. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa. Siksi se on houkutteleva toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin. Tietoverkoissa on käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, ja 2NS on hyvien etujoukoissa. Me taistelemme varmennetun tietoturvan puolesta.