Kasvun tekijä

2NS on kyberturvallisuusyhtiö, jonka asiantuntijuutta käytetään erityisesti haastavissa ja syvää osaamista vaativissa kohteissa. Tavoitteenamme on pitää jokainen asiakkaamme tyytyväisenä työhömme. Se on ylpeydenaiheemme, jonka haluamme varmistaa jatkossakin. Kasvoimme yli 70% vuonna 2017 ja kasvumme on jatkunut vakaasti myös vuonna 2018. Keilarannan toimistollamme on nyt tilaisuus tietoturvasta syttyvälle Kasvun tekijälle myyntitiimimme vahvistajana taistelussa varmennetun tietoturvan puolesta.

 

Miten kasvun tekeminen onnistuu?

 

Tärkein tehtävämme on auttaa asiakkaitamme teknisen ja hallinnollisen tietoturvan kehittämisessä ja ylläpitämisessä. Kasvun tekijänä autat asiakkaitamme tietoturvaviidakossa tarjoamalla täsmäratkaisuja palvelusalkustamme. Toimimme ketterästi ja näin voimme reagoida asiakkaiden tarpeisiin hyvin nopeallakin aikataululla. Tämä tarkoittaa kannaltasi sitä, että kauppoja ei usein tarvitse hieroa vuosikausia.

Liidejä kauppojen kotiuttamiseen on myös valmiiksi tarjolla, ja näin pääset istahtamaan jo puoliksi katettuun pöytään. Monet asiakkuuksistamme (yritykset, finanssiala, julkishallinto) ovat pitkäaikaisia, joten työhösi tulee liittymään tuttujen asiakkaidemme eteenpäin auttamista. Koska sinulle ei kuitenkaan ole luonteenomaista vain tyytyä nauttimaan valmiin pöydän antimista, päättäväisenä B2B-ratkaisumyynnin ammattilaisena löydät myös uusia asiakkaita jo olemassa olevien lisäksi. Tässä voit luottaa tukeemme.

Tietoturva on voimakkaasti kasvava genre, minkä vuoksi tilanteemme on tulevan Kasvun tekijämme kannalta poikkeuksellinen – onnistumistasi estäviä tekijöitä ei oikeastaan ole.

 

Mitä meiltä saa?

 

2NS on energisten, tietoturvasta palavasti innostuneiden ja auttamisenhaluisten ammattilaisten työpaikka. Meiltä saat työkavereiksi alan parhaat asiantuntijat sekä varman matkalipun Suomen tietoturvagenren keskiöön. Emme vanno virkamiesmeiningin nimeen ja vierastamme vanhakantaista työntekijä-työnantaja vastakkainasettelua. Sen sijaan uskomme yhteen hiileen puhaltamiseen ja roolisi rakentamiseen omien vahvuuksiesi kautta.

Kulttuurimme kokonaisuudessaan tukee yhdessä tavoitteidemme eteen työskentelyä: et joudu juoksemaan provision perässä vaan rakennat toimivia asiakassuhteita kiinteällä ja kannustavalla kuukausipalkalla, minkä lisäksi yrityksemme menestyminen palkitsee meitä kaikkia. Työsi ei ole paikkaan ja aikaan sidonnaista, vaan ne saat itse päättää.

 

Hakuohjeet

 

Jos paikka hyvien etujoukoissa kuulostaa omalta, lähetä meille hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry(at)2ns.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 31.3.2019, mutta laita toki hakemuksesi heti, jos tehtävä kiinnostaa. Henri Sikiö vastaa mielellään kysymyksiisi puh. 050 462 3684, henri.sikio(at)2ns.fi. Rekrytoinnin tietosuojaseloste löytyy tästä: https://www.2ns.fi/tietosuojaseloste-rekrytointi/

 

2NS – Second Nature Security

 

Tietoturvallisuus on toinen luontomme. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa. Siksi se on houkutteleva toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin. Tietoverkoissa on käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, ja 2NS on hyvien etujoukoissa. Me taistelemme varmennetun tietoturvan puolesta.