[minti_headline type=”h2″ size=”fontsize-xxxl” color=”#ffffff” lineheight=”lh-12″ align=”align-left” margin=”0 0 0 0″ class=”hero-font”]Tietoturvallisuus on toinen
luontomme[/minti_headline]

Me 2NS – Second Nature Securitylla seisomme hyvien joukoissa,
tietoturva tärkeänä osana luontoamme.

Tietoturvauhkat ovat jatkuvasti lisääntymässä kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla, ja niiden tehokas torjuminen vaatii paljon työtä, jatkuvaa osaamisen päivittämistä sekä intohimoa hyvän tekemiseen. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa.

Olemme ottaneet tehtäväksemme varmistaa, ettei tärkeä tieto joudu vääriin käsiin tai väärinkäytösten kohteeksi. Me testaamme, tuemme, neuvomme ja koulutamme varmennetun tietoturvan puolesta.

[minti_spacer height=”250″]

Toimintatapamme

[minti_spacer height=”20″]

2NS:n kärkiosaajien tärkein valtti tietoturvapalveluissa on vankka syväosaaminen kyberturvallisuuden alalta. Lisäksi asiakkaamme arvostavat selkeää ja asiakaskohtaisesti joustavaa toimintatapaamme. Tietoturvan puolesta työskentelyssä korulauseille ei ole tilaa, ja keskitymmekin periksiantamattomaan työhön ja suoraan toimintaan. Menestyksemme perustuu sataprosenttiseen asiakastyytyväisyyteen: asiantuntevia ja laadukkaita tietoturvapalveluita saanut asiakas on tyytyväinen asiakas.

Yritys

[minti_spacer height=”20″]

Second Nature Security Oy eli 2NS on riippumaton ja vakaasti kasvava kotimainen kyberturvallisuusyhtiö. Toimintamme perustuu tinkimättömään ammattitaitoon ja hakkerimaiseen osaamiseen. Olemme tehneet yli 1000 onnistunutta tietoturvaprojektia ja palvelemme yli sataa tyytyväistä asiakasta Suomessa ja ulkomailla (muun muassa Yhdysvalloissa, Ruotsissa, Norjassa, Hollannissa, Virossa ja Latviassa).

[minti_spacer height=”270″]
[minti_spacer height=”250″]

Missio

[minti_spacer height=”20″]

Autamme asiakkaitamme tietoturvauhkien eliminoimisessa sekä tietoturvan kehittämisessä, varmentamisessa ja hallinnassa. Arvoissamme ja toiminnassamme korostuvat suora toiminta, selkeä toimintatapa, asiakaslähtöisyys ja jatkuvasti päivittyvä huipputason asiantuntijuus. Haluamme tuottaa jokaiselle asiakkaallemme välitöntä lisäarvoa tietoturvan toteutumisen kautta.

[minti_headline type=”h2″ size=”fontsize-l” color=”#f2f2f2″ weight=”fontweight-700″]Ota yhteyttä[/minti_headline]

Ota meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai sivustomme yhteydenottolomakkeella.
Lähdetään yhdessä suojaamaan yritystäsi tietoturvauhkilta!

[minti_button link=”https://www.2ns.fi/yhteys/” color=”color-3″ size=”large”]Ota yhteyttä[/minti_button]
Valikko