Tiedote: 2NS on hyväksytty Naton toimittajaksi BOA-ohjelmaan

Tietoturvayhtiö 2NS (Second Nature Security Oy) on hyväksytty toimittajaksi puolustusliitto Naton BOA-ohjelmaan. Ohjelmassa mukanaolo mahdollistaa osallistumisen kaikkiin sen kautta tehtäviin Naton ja sen jäsenmaiden hankintoihin. BOA-ohjelmaan (Basic Ordering Agreement) pääsy edellytti Naton sekä Suomen viranomaisten hyväksyntää perusteellisten selvitysten jälkeen.

Mahdollisuus onnistua kansainvälisesti

Naton ohjelmaan osallistuminen on mahdollisuus viedä kotimaista huipputason tietoturva- ja IT-osaamista Suomen tuoreille liittolaismaille.

– Näemme Suomen roolin puolustusliitossa mahdollisuutena viedä kotimaista huippuluokan kyberosaamista liittolaisillemme. Suomalaisella kybersektorilla ja IT-sektorilla on paljon annettavaa Natolle ja sen jäsenmaille. Olemmekin ylpeitä, että meidät on hyväksytty perusteellisen tarkastelun jälkeen Naton toimittajaksi, toteaa 2NS:n toimitusjohtaja Mika Holmberg.

Valintaa edelsi kuukausia kestänyt turvallisuusprosessi, jossa 2NS sai tukea suomalaisilta turvallisuusalan viranomaisilta. Lopullinen valinta mukaan BOA-ohjelmaan edellytti sekä Naton että Suomen viranomaisten hyväksyntää.

Naton BOA-ohjelma antaa Natolle ja sen jäsenmaille mahdollisuuden ohjelmassa mukana olevien yhtiöiden palveluiden täysimittaisen hyödyntämiseen.

– Kansainväliset toimeksiannot ovat kiinnostava ja valtava mahdollisuus yhtiöllemme. Uskomme vahvasti potentiaaliimme tarjota uutta kyvykkyyttä Natolle ja sen jäsenmaille, kertoo 2NS:n teknologiajohtaja Juho Ranta.

Yritysten ja yhteisöjen kyberturvallisuutta kehittävä 2NS on tehnyt tuhansia onnistuneita kyberturvaprojekteja ja palvelee vuosittain satoja asiakkaita koti- ja ulkomailla.

Lisätiedot sähköpostilla info@2ns.fi tai yhteydenottokaavakkeemme kautta.