Tietoturvapalvelumme

Autamme asiakkaitamme teknisissä ja hallinnollisissa tietoturvan haasteissa. Yksilöllisiin tarpeisiinne sopivat tietoturvapalvelut takaamme asiantuntijoidemme monipuolisella osaamisella.

Tarjoamme asiakkaillemme laaja-alaisesti erilaisia tietoturvan testauspalveluita, kuten tietoturvaauditointeja, penetraatiotestauksia, red teamingiä ja verkkoskannauksia.

Tietoturva-asiantuntijoillamme on monipuolinen osaaminen eri testauksista ja räätälöimme testauksen aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi kokonaisuudeksi.

Autamme asiakkaitamme erilaisissa arkkitehtuuriin liittyvissä tietoturva-asioissa. Tarjoamme tietoturva-arkkitehtuurin konsultointia ja katselmointia, sekä autamme pilvipalveluiden tietoturvan kanssa ja katelmoimme toteutusten tietoturvaa.

Tietoturvajohtamiseen tarjoamme monipuolisesti apua tietoturvan hallintajärjestelmien käyttöönotossa ja kehittämisessä sekä autamme ISO 27001 -standardiin liittyvissä asioissa. Tarjoamme myös CISO as a service -palvelua, jolloin asiakkaamme voi ulkoistaa tietourvasta huolehtimisen meille. Meiltä saat apua myös jatkuvuuteen ja tietosuojaan liittyvissä asiossa.

Koulutuspalveluumme kuuluu tietoturvakoulutus ohjelmistokehittäjille ja henkilöstölle.

Ohjelmistokehittäjien koulutuspalvelut pitävät sisällään tietoturva-asiantuntijamme pitämän koulutuksen. Koulutuksen avulla ohjelmistokehittäjät oppivat huomioimaan tietoturvan jo ohjelmiston suunnitteluvaiheessa.

Henkilöstön tietoturvakoulutukseen olemme luoneet Kyberoppi-verkkokurssin, jolla henkilöstön tietoturvatietoisuuden lisääminen on helppoa ja kustannustehokasta. Verkkokoulutuksemme avulla on koulututettu jo yli 100 000 työntekijää eri organisaatioissa.

Modernit työtavat mahdollistavat paremmin kasvua
2NS_kompassi_palvelu_tietoturva_nykytilakartoitus

2NS Kompassin avulla yritys saa kokonaisvaltaisen arvion tietoturvan nykytilastaan, raportin potentiaalisista tietoturvariskeistä sekä listan tärkeimmistä kehityskohteista.

Kattava käsitys organisaation tietoturvasta saadaan arvioimalla sen nykytilaa niin tietoturvan johtamisen, tietoturva-arkkitehtuurin kuin kyberhyökkäysten näkökulmasta. 

Palvelu soveltuu erityisesti organisaatioille, joilla ei vielä ole kokemusta tai pitkälle kehitettyjä toimintatapoja tietoturvaan liittyen.

Esimerkkejä töistämme

Verkkopalvelun tietoturvatarkastus

WLAN-verkon tietoturva-auditointi

Ulkoverkon tietoturvakartoitus

Ohjelmistokehittäjien tietoturvakoulutus

Henkilöstön tietoturvakoulutus

Red Team -palvelu organisaatioille