Tietoturvapalvelumme

Autamme asiakkaitamme teknisissä ja hallinnollisissa tietoturvan haasteissa. Yksilöllisiin tarpeisiinne sopivat tietoturvapalvelut takaamme asiantuntijoidemme monipuolisella osaamisella.
Tietoturvapalvelut asiantuntevilta 2NS konsulteilta.

Tarjoamme asiakkaillemme laaja-alaisesti erilaisia tietoturvan testauspalveluita, kuten tietoturvaauditointeja, penetraatiotestauksia, red teamingiä ja verkkoskannauksia.

Tietoturva-asiantuntijoillamme on monipuolinen osaaminen eri testauksista ja räätälöimme testauksen aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi kokonaisuudeksi.

Autamme asiakkaitamme erilaisissa arkkitehtuuriin liittyvissä tietoturva-asioissa. Tarjoamme tietoturva-arkkitehtuurin konsultointia ja katselmointia, sekä autamme pilvipalveluiden tietoturvan kanssa ja katelmoimme toteutusten tietoturvaa.

Tarjoamme tietoturvapalveluita erilaisten työasemien tietoturvan kehittämiseen.

Tietoturvajohtamiseen tarjoamme monipuolisesti apua tietoturvan hallintajärjestelmien käyttöönotossa ja kehittämisessä sekä autamme ISO 27001 -standardiin liittyvissä asioissa. Tarjoamme myös CISO as a service -palvelua, jolloin asiakkaamme voi ulkoistaa tietourvasta huolehtimisen meille. Meiltä saat apua myös jatkuvuuteen ja tietosuojaan liittyvissä asiossa.

Koulutuspalveluumme kuuluu tietoturvakoulutus ohjelmistokehittäjille ja henkilöstölle.

Ohjelmistokehittäjien koulutuspalvelut pitävät sisällään tietoturva-asiantuntijamme pitämän koulutuksen. Koulutuksen avulla ohjelmistokehittäjät oppivat huomioimaan tietoturvan jo ohjelmiston suunnitteluvaiheessa.

Henkilöstön tietoturvakoulutukseen olemme luoneet Kyberoppi-verkkokurssin, jolla henkilöstön tietoturvatietoisuuden lisääminen on helppoa ja kustannustehokasta. Verkkokoulutuksemme avulla on koulututettu jo yli 100 000 työntekijää eri organisaatioissa.

Esimerkkejä töistämme

Verkkopalvelun tietoturvatarkastus

WLAN-verkon tietoturva-auditointi

Ulkoverkon tietoturvakartoitus

Ohjelmistokehittäjien tietoturvakoulutus

Henkilöstön tietoturvakoulutus

Red Team -palvelu organisaatioille

Valikko