Tietoturvakoulutus

Kun halutaan varmistaa koko organisaation kattava tietoturvallisuus, on hyvä huomioida henkilöstön tietoturvaosaaminen. Tilastojen mukaan yli 50%:ssa hyökkäyksistä on hyödynnetty kohdeorganisaation henkilöstöä. Tietoturvakoulutus vähentää tietoturvariskejä ja kehittää organisaation tietoturvakulttuuria.

Tietoturvakoulutus ohjelmistokehittäjille

Koulutuksen tavoitteena on lisätä ohjelmistokehittäjien tietoturvaosaamista, joka mahdollistaa sovelluksien paremman tietoturvatason. Koulutuksen jälkeen ohjelmistokehittäjät tietävät miten tietoturva tulee ottaa huomioon sovelluskehityksen eri vaiheissa ja osaavat muun muassa paremmin tunnistaa eri haavoittuvuuksia ja estää niiden syntymisen.

Koulutukset ovat hands-on -painotteisia ja osallistujat pääsevät hakkeroimaan opetuksessa käytettäviä kohteita. Yleisimpiä aihealueita, joista asiakkaalle räätälöidään aina sopiva kokonaisuus, ovat:

Modernit työtavat mahdollistavat paremmin kasvua

Tietoturva sovelluksen elinkaaren aikana:

  • Yleisimpien / vakavimpien haavoittuvuuksien läpikäynti pseudokooditasolla (OWASP Top 10)
  • Tietoturvan vaatimusten määrittely ja suunnittelu
  • Tietoturva kehityksen aikana
  • Tietoturvan ylläpito

Haavoittuvuuksien estäminen:

  • Turvallisen ohjelmoinnin periaatteet
  • Kerroksellinen turvallisuus
  • Web-ympäristön tietoturvallinen konfigurointi

Haavoittuvuuksien tunnistaminen:

  • Blackbox-testauksella
  • Lähdekooditasolla
  • Web-ympäristön tietoturvallinen konfigurointi

Hakkerointi opetusympäristössä:

Osallistujat pääsevät tunnistamaan haavoittuvuuksia kursilla opituin keinoin 2NS:n kouluttajana toimivan asiantuntijan opastuksella.

Kouluttajina toimivat 2NS:n sovellustietoturva-asiantuntijat ja eettiset hakkerit (CISSP, CISA, CISM, CRISC), joilla on vahva käytännön kokemus ohjelmistokehityksen tukemisesta, ohjelmistojen tietoturvatestauksista, uhkamallinnuksista ja tietoturvamäärityksistä. Kouluttajat kuuluvat myös 2NS:n haavoittuvuustutkimustiimiin, joka on julkaissut haavoittuvuustiedotteita muun muassa IBM:n, F-Securen, HP:n, Oraclen ja SAP:in järjestelmistä.

Olemme pitäneet yli 100 täsmäkoulutusta ohjelmistokehittäjille. Uskomme, että osaamme auttaa myös teidän koulutustarpeissanne. Ota yhteyttä, niin pohditaan koulutustanne yhdessä!

Tietoturvakoulutus henkilöstölle

Kun halutaan varmistaa koko organisaation kattava tietoturvallisuus, on hyvä huomioida henkilöstön tietoturvaosaaminen. Kohdeorganisaatioiden henkilöstöä ollaan tilastojen mukaan hyödynnetty yli 50%:ssa hyökkäyksistä. Henkilöstön riittävä tietoturvatietoisuus takaa, että digitaalista omaisuutta käytetään asianmukaisesti ja turvallisesti, sekä sovelluksia kehitetään tietoturvallisesti.

Henkilöstön tietoturvakoulutukseen olemme luoneet Kyberoppi-verkkokoulutuksen. Tietoturvakoulutus verkossa on helppo ja kustannustehokas tapa kouluttaa henkilöstöstä tietoturvatietoinen. Koulutus sopii henkilöstön koulutukseen sekä yksityisille yrityksille että julkishallinnolle.

Kyberoppi-verkkokoulutus

Kyberoppi-verkkokoulutuksella kehität henkilöstön tietoturvatietoisuutta. Koulutuksella on yli 100 000 käyttäjää yli 50:ssä eri organisaatiossa. Tällä hetkellä koulutus on käännetty 14 eri kielelle. Kokemuksia osaamisestamme löydät asiakkaat-sivultamme.

Kyberoppi-verkkokoulutuksella henkilöstö on helppo kouluttaa huomioimaan tietoturva työpaikan arjessa. Verkkokoulutus perustuu tv-sarjaan, jossa käydään läpi erilaisia tietoturvatilanteita huumorin keinoin, jonka jälkeen vastataan jaksoon liittyviin kysymyksiin. Koulutus on helppo suorittaa missä vain ja lyhyiden videopätkien ansiosta tehtävien suorittamiseen ei kulu kauaa työaikaa.

Katso alta Kyberoppi-tietoturvakoulutuksen traileri!

Tutustu Kyberoppi-koulutukseen alla olevan trailerin kautta.
Haluaisitko kouluttaa henkilöstöänne tietoturvatietoisemmaksi Kyberoppi-verkkokoulutuksen avulla?

Esimerkiksi nämä yritykset luottavat koulutukseemme:

Tilaa koulutusdemo ilmaiseksi ja sitoumuksetta täyttämällä alla oleva lomake.

 
Hei, sinulla näyttää olevan skriptit estettyinä. Boteilta suojautuaksemme yhteydenotot ilman skriptejä eivät tule läpi. Laita siis meille viestiä sähköpostilla osoitteeseen info@2ns.fi, jotta yhteydenottosi tulee varmasti perille!

Tutustu tietosuojaselosteeseemme. 

Koulutusdemon tilaaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.