Hallitsemme tietoturvariskejä

Second Nature Security Oy eli 2NS on riippumaton ja vakaasti kasvava suomalainen tietoturvayritys. Toimintamme elementteinä ovat tinkimätön ammattitaito sekä hakkerimainen asiantuntijuus, joita ohjaavat tyytyväiset asiakkaat.

Tietoturvan asiantuntijat

Toimimme asiakkaidemme kumppaneina tietoturvariskien hallinnassa. Autamme asiakkaitamme huolehtimaan tietoturvasta kokonaisvaltaisesti, niin hallinnollisessa kuin teknisessä tietoturvassa. Monipuolisen asiantuntijuutemme ansiosta vastaamme jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin heidän tietoturvansa kehittämisessä ja palveluvalikoimamme on laaja.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat oikeanlaista palvelua, oikeassa mittasuhteessa. Joustavuus ja asiantuntijuus ovat palvelumme keskiössä.

2NS on täysin kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti. Asiakkuuksia meiltä löytyy Suomen lisäksi esimerkiksi Norjasta, Hollannista, Ruotsista sekä Yhdysvalloista. Toimimme suoralla ja selkeällä tavalla, jolloin luomme todellista lisäarvoa asiakkaamme tietoturvan hallintaan.

Toimintatapamme

Toimintamme ytimessä ovat palo tietoturvaan sekä asiakastyytyväisyys. Perustamme toimintamme aitoihin kumppanuuksiin asiakkaidemme kanssa – tällöin asiakkaiden on helppo luottaa meihin.

Haluamme myös antaa takaisin hakkeriyhteisölle, jonka vuoksi olemme mukana HelSecin, SaimaaSecin ja Women4Cyberin tukijana sekä pitkäaikaisena sponsorina Disobey-tapahtumassa.

Meille on tärkeää, että samalla kun luomme tietoturvallisempaa maailmaa, voimme olla onnellisia elämässä. Työyhteisömme kannustaa, joustaa ja haastaa meitä jokaista kehittymään. Tämä tuo yritykseemme alansa huippuosaajia sekä takaa joustavan, asiantuntevan ja ihmisläheisen kumppanuuden asiakkaillemme.