2NS Luotain aktiiviseen haavoittuvuuksienhallintaan ja skannaukseen

Puuttuuko haavoittuvuuksienhallinnasta keskitetty näkymä ja käsitys kokonaistilanteesta? Onko tieto verkossa sijaitsevista laitteista varmasti ajan tasalla? Riittääkö aika skanneritoiminnan aloittamiseen itse? Tämän ei tarvitse olla vaikeaa.

2NS Luotain skannaa organisaation palvelinympäristöjen nykytilan ja tunnistaa heikkoudet sekä haavoittuvuudet. Tieto auttaa organisaatiota pysymään kartalla haavoittuvuuksista ja korjaamaan tunnistetut ongelmat tehokkaasti. Et joudu itse hankkimaan lisenssejä, vaan saat kokonaisuuden 2NS:n toimittamana palveluna.

Palvelu parantaa organisaation tietojärjestelmä- ja tietoverkkoympäristön tietoturvaa ja auttaa yritystä hallitsemaan haavoittuvia laitteita ja järjestelmiä. Organisaatiossa voidaan keskittyä tietoturvan parannustehtävissä olennaisiin ja tärkeimpiin asioihin.

2NS Luotain -palvelu pitää sisällään seuraavat osa-alueet:

  •  Sisä- ja ulkoverkosta suoritettavan haavoittuvuusskannauksen, jonka avulla verkossa olevista laitteista saadaan ajantasainen uhkakuva.
  • Raportoinnin, historiatiedot, käyttöliittymän ja tiketöintijärjestelmän, jonka avulla havainnoista saadaan helposti lähestyttävämpiä ja korjattavia. Asiantuntijamme johdolla pystytään tunnistamaan olennaisimmat parannuskohteet.
  • Laiterekisterin, jonka avulla verkosta havaitut laitteet saadaan kategorisoitua

Palvelun sisältö ja työvaiheet:

Palvelu toteutetaan asiakkaan kanssa sovittavalla aikataululla. Kokonaisuuteen kuuluvat seuraavat vaiheet:

  • Määrittelyn aikataulusta ja skannattavista kohteista
  • Tulosten analysointi ja asiakkaalle aidosti tärkeimpien haavoittuvuuksien erottelu 2NS:n asiantuntijoiden tekemänä ennen jokaista raportointitilaisuutta.
  • Arviointiraportin esittely
  • Vaiheiden säännöllinen toistaminen (skannaus, analysointi, raportointi).

Palvelun tuotokset:
o Säännöllinen raportointi 2NS:n asiantuntijan johdolla
o Raportti palvelinten tietoturvan nykytilasta
o Keskitetty näkymä haavoittuvuuksien hallintaan mahdollisuudella tiketöintijärjestelmän integrointiin ja haavoittuvuuksien korjaustöiden priorisointi järjestelmän avulla.

Pyydä demo Luotaimen toiminnasta ja tarpeesi huomioonottava hinta-arvio