Tietoturva-arkkitehtuurin konsultointi

Tietoturva-arkkitehtimme auttavat asiakkaitamme arkkitehtuurin tietoturvalliseen suunnitteluun kohdistuvissa kysymyksissä. Autamme mielellämme, kun rakennat jotain aivan uutta ja haluat varmistua, että ratkaisun tietoturva on vankalla pohjalla.

Toteutamme arkkitehtuureja asiakkaillemme laaja-alaisesti niin suuriin kokonaisuuksiin kuin myös pienempiin ratkaisuihin aina pilvipalveluista yksittäisiin ratkaisuihin, kuten esimerkiksi sovellusratkaisut.

Tietoturva-arkkitehtuurin konsultointia voidaan tehdä useasta eri näkökulmasta, esimerkiksi:

  • Kokonaisarkkitehtuurin suunnittelu
  • Infrastruktuuri- ja verkkoarkkitehtuurin suunnittelu
  • Sovellusarkkitehtuurin suunnittelu
  • Erilaiset pilvi- ja hybridimallit
  • Integraatioarkkitehtuurin suunnittelu
  • Ratkaisuarkkitehtuurin suunnittelu

Tavoitteena on, että asiakkaalle suunniteltavasta arkkitehtuurista tulee tietoturvallinen ja että se pysyy tietoturvallisena myös jatkossa. Työt mitoitetaan aina asiakkaan tarpeen mukaan, jolloin saadaan juuri oikeanlainen ratkaisu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Konsultoinnissa tietoturva-arkkitehtimme osallistuvat aktiivisesti arkkitehtuurin ja teknisten ratkaisuiden suunnittelemiseen osana asiakkaan omaa tiimiä. Työmme perustuu tietoturvakonsulttiemme vankkaan, sertifioituun asiantuntijuuteen ja alan parhaisiin käytäntöihin. Työtä voidaan jäsentää tarpeen mukaan ja tyypillisesti työ tehdään työpajaluonteisesti useammassa osassa.

Autamme asiakkaitamme myös esimerkiksi ratkaisun hankintavaiheessa tietoturvavaatimusten määrittelemisessä, jolloin asiakas saa apua tietoturvan osalta omiin tarpeisiinsa sopivan ratkaisun löytämiseen.

Haluatko kuulla lisää tietoturva-arkkitehtuurin konsultointipalvelustamme?