Tiedote: Tietoturvayhtiö laajentaa Jyväskylään ja palkkaa uusia työntekijöitä

Second Nature Security Oy / Tiedote 11.11.2020

Yksityisten yritysten ja julkishallinnon toimijoiden tietoturva-aukkoja tutkiva Second Nature Security Oy laajentaa toimintansa Jyväskylään. Yhtiö avaa kaupunkiin toimipisteen ja palkkaa sinne uusia työntekijöitä. Second Nature Security tekee vuosittain lukuisten koti- ja ulkomaisten yritysten tilaamina hallittuja hakkerointeja niiden omiin verkkopalveluihin ja tietojärjestelmiin.

– Jyväskylässä on runsaasti korkeatasoista kyberturvaosaamista. Lisäksi siellä on jo pitkään keskitytty tietoturvan koulutukseen. Nämä olivat pääsyitä siihen, miksi haluamme laajentaa toimintaamme juuri Jyväskylään, toteaa Second Nature Security Oy:n toimitusjohtaja Mika Holmberg.

Second Nature Security Oy:llä on asiakkaita ympäri Suomen, ja Jyväskylään laajentumisen myötä yhtiö pystyy palvelemaan heitä entistäkin paremmin paikallisesti Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa.

– Olemme jo aloittaneet usean uuden työntekijän rekrytoinnin Jyväskylästä. Erityisesti katseemme kohdistuu henkilöihin, jotka hallitsevat niin kutsuttua valkohattuhakkerointia, tietoturvan johtamista tai tietoturva-arkkitehtuuria, Holmberg kertoo.

Second Nature Security Oy tutkii yritysten ja julkishallinnon toimijoiden tietoturva-aukkoja tekemällä niiden digitaalisiin palveluihin hallittuja hakkerointi-iskuja. Yhtiön suorittamat hakkeroinnit ovat kohdistuneet satojen koti- ja ulkomaisten yritysten verkkopalveluihin ja tietojärjestelmiin. Yhtiö on tehnyt jo tuhansia onnistuneita tietoturvaprojekteja ja palvelee yli sataa asiakasta koti- ja ulkomailla. Yhtiö on myös erikoistunut ISO 27001 -vaatimuksenmukaisuuksiin ja käyttöönottoihin.