TIEDOTE: Tietoturvayhtiö laajentaa Ouluun ja palkkaa uusia työntekijöitä

Yksityisten yritysten ja julkishallinnon toimijoiden tietoturva-aukkoja tutkiva Second Nature Security Oy laajentaa toimintansa Ouluun. Yhtiö avaa kaupunkiin toimipisteen ja palkkaa sinne uusia työntekijöitä. Second Nature Security tekee vuosittain lukuisten koti- ja ulkomaisten yritysten tilaamina hallittuja hakkerointeja niiden omiin verkkopalveluihin ja tietojärjestelmiin.

– Oulussa on runsaasti tietoturvaosaamista ja aktiivista toimintaa tietoturvan saralla. On siis luonnollista, että meidän kaltainen tietoturva-asiantuntijuuteen ja hakkerointiin keskittyvä yhtiö laajentuu juuri Ouluun, toteaa Second Nature Security Oy:n toimitusjohtaja Mika Holmberg.

Second Nature Security Oy:llä on asiakkaita ympäri Suomen, ja Ouluun laajentumisen myötä yhtiö pystyy palvelemaan heitä entistäkin paremmin paikallisesti niin Oulussa kuin muualla pohjoisemmassa Suomessa.

– Olemme juuri aloittaneet usean uuden työntekijän rekrytoinnin Oulusta ja sen lähiseuduilta. Erityisesti katseemme kohdistuu henkilöihin, jotka hallitsevat niin kutsuttua valkohattuhakkerointia, tietoturvan johtamista tai tietoturva-arkkitehtuuria, Holmberg kertoo.

Second Nature Security Oy tutkii yritysten ja julkishallinnon toimijoiden tietoturva-aukkoja tekemällä niiden digitaalisiin palveluihin hallittuja hakkerointi-iskuja. Yhtiön suorittamat hakkeroinnit ovat kohdistuneet satojen koti- ja ulkomaisten yritysten verkkopalveluihin ja tietojärjestelmiin. Yhtiö on tehnyt jo tuhansia onnistuneita tietoturvaprojekteja ja palvelee yli sataa asiakasta koti- ja ulkomailla. Yhtiö on myös erikoistunut ISO 27001 -vaatimuksenmukaisuuksiin ja käyttöönottoihin.