2NS kasvaa Ouluun ja laajenee Jyväskylässä – uudet tavat tehdä työtä tukemassa kasvua

Osaajapula voi olla pahimmillaan kasvun este tai hidaste yrityksen toiminnalle. Se voi olla myös tilaisuus miettiä työmarkkinaa ja työllistämisen tapoja kokonaan uudelleen. Mitä jos oman alansa huippuasiantuntijayritys toimiikin alustana asiantuntijoiden ja asiakkaiden välillä mahdollistaen eri työllistymisen muodot työntekijöiden tarpeista käsin? Mitä jos yrittäjyydestä haaveileva saisi tukea oman yrityksen perustamiseen ja palvelumallit käyttöönsä alan parhaaksi tähtäävältä toimijalta? 2NS:llä tämä on mahdollista. Haluamme olla edistämässä tietoturva-alan kehitystä ja tuoda alan ammattilaisten saataville monipuoliset mahdollisuudet löytää juuri heille sopivimmat työtehtävät.

2NS:llä olemme panostaneet joustavaan ja vapaaseen työkulttuuriin jo runsaasti aikaa ennen nykyistä pandemian ohjaamaa etätyötä. IT-alalle tyypillisesti rekrytointi on meillekin ollut osin haasteellista. Siksi meille on kriittisen tärkeää panostaa hyvän työpaikan elementtien rakentamiseen. 2NS:llä tähän on tähdätty muun muassa sillä, että töihin yritykseen voi tulla mistä päin tahansa ja työntekijä itse voi valita työskentelyajat. Samoin päätöksenteko on pyritty pitämään mahdollisimman lähellä itse työtä ja sen tekijöitä, mikä mahdollistaa joustavan ja monipaikkaisen työn sekä vapauden ja vastuun yhdistämisen työarjessa.

2NS:n huippuasiantuntijat työskentelevät asiakkaiden tietoturvaan liittyvissä projekteissa. Yrityksen missiona on lisätä oman asiantuntijuuden kautta tietoturvaa yhteiskunnassa. Keskeisinä arvoina on varmistaa kaikessa toiminnassa 2NS:lle pyhän kolminaisuuden toteutuminen: asiakkaan tyytyväisyys, oman henkilöstön onnellisuus sekä liiketoiminnan kannattavuus. Näillä arvoilla yritys on kasvattanut vakaasti liiketoimintaansa jo yli 11 vuoden ajan.

2NS:llä jokaisella asiantuntijalla on mahdollisuus vaikuttaa oman työn sisältöön. Oman työn kautta voi erikoistua ja kehittyä haluamaansa suuntaan tietoturvan parissa. 2NS tukee asiantuntijoiden urakehitystä ja osaamisen kasvattamista tarjoamalla polun sekä työaikaa erilaisien alan sertifikaattien suorittamiseen. Hyvinvointiin on panostettu resursoimalla oma HR-toiminto jo aikaisessa kasvun vaiheessa sekä panostamalla hyvinvoinnin kumppanuuksiin. Henkilöstölle on tarjolla kattavan työterveyden lisäksi Auntie-hyvinvointipalvelu.

Kasvanutta kysyntää ja kansainvälistymistä

Tietoturva-alan palveluiden kysyntä on ollut vahvassa kasvussa globaalisti. 2NS on kehittynyt kysynnän mukana tietoturvan auditointeja ja eettistä hakkerointia tekevästä huippuosaajasta myös asiakkaiden tietoturvakumppaniksi hallitsemaan ja johtamaan tietoturvan kehittymistä osana liiketoimintaa.  Yrityksessämme työskentelee jo iso tiimi tietoturvan johtamisen superammattilaisia ja tiimiä kasvatetaan tasaisesti.

Kasvun eteen on myös kansainvälistymisen puolella otettu merkittäviä askelia, joista varmasti päästään kertomaan pian lisää. Kansainvälistyminen luo lisää hienoja mahdollisuuksia 2NS:n asiantuntijoille kehittyä yrityksen sisällä.

Kasvua 2NS:llä olisi mahdollisuus tehdä nopeamminkin, jos alan asiantuntijoista ei olisi niin kova pula. Siksi teemme jatkuvasti kovaa työtä sekä hyvän työpaikan että rekrytoinnin kehittämiseksi. Haluamme olla paras vaihtoehto tietoturva-alan työpaikoista.

Uudet tavat tehdä työtä ovat loistava mahdollisuus

2NS:llä on mahdollista työskennellä myös joustavasti osa-aikatyössä tai oman yrityksen kautta. Haluamme ehdottomasti olla mukana työelämän murroksessa, jossa yrittäjyys ja freelancer-toiminta ovat kovassa kasvussa. Me näemme yrittäjäkumppanimme omaan henkilöstöön rinnastettavana joukkona, jolle haluamme olla paras mahdollinen töiden antaja. Meillä yrittäjä saa alan huippuosaajien työyhteisön rinnalleen sekä valmiit konseptit asiakasprojekteissa työskentelyyn.

Nyt olemme avaamassa toimistoa Ouluun ja rekrytoimme sinne henkilöitä työskentelemään. Samalla laajennamme toimintaamme Jyväskylässä, missä meillä on toimisto pyörinyt jo jonkin aikaa. Näin mahdollistamme asiantuntijoillemme tukikohdat eri puolelle Suomea, jotta löytyy paikallisesti myös tiimi ja työyhteisö, joka tukee ja on mukana omassa työarjessa. Myös näille paikkakunnille on mahdollista tulla työskentelemään niin yrittäjänä, vakituisena henkilönä kuin joustavasti osa-aikatyöhönkin. Tällä tavoin muotoutuu juuri meille sopiva hybridityön malli, jossa jokainen voi valita itselleen parhaan tavan työskennellä ja asiakkaamme saavat parhaan tietoturvaosaamisen ja palvelut käyttöönsä.

Jaana Pullinen
2NS:n Head of People Operations

Katso avoimet paikat https://careers.2ns.fi/ ja vinkkaa eteenpäin tai jätä hakemus, jos löydät itsellesi sopivan tehtävän. Myös suoraan Jaanalta voit kysyä tehtävistä lisää: jaana.pullinen@2ns.fi