Haasteellisiin tehtäviin tietoturva-alalle?

Valkohattuhakkeri

Olemme tietoturvayhtiö, jonka asiantuntijuutta käytetään erityisesti haastavissa ja syvää osaamista vaativissa kohteissa. Asiakkuutemme koostuvat kotimaisista yrityksistä ja joukkoon mahtuu sekä suuyrityksiä että pk-sektorin yrityksiä. Kasvamme voimakkaasti, jonka vuoksi porukassamme Espoon Keilarannan toimistolla on nyt tilaa tietoturvasta syttyvälle asiantuntijalle. Etsimme joukkoomme hakkerointiin palavasti suhtautuvaa valkohattuhakkeria, joka on valmis oppimaan uutta ja haluaa auttaa asiakkaitamme heidän tietoturvansa kehittämisessä.

Mitä pääset hakkeroimaan?

Työsi ydin on etsiä asiakkaidemme järjestelmistä tietoturva-aukkoja. Pääset työssäsi valmiiden työkalujen lisäksi hyödyntämään osaamistasi, joka on yhdistelmä luovuutta, hyvää ongelmanratkaisukykyä ja ymmärrystä ohjelmistojen toimintaperiaatteista. Kohteet, joita eettisesti hakkeroimme koostuvat muun muassa web- ja pilvipalveluista, palvelimista, työasemista, mobiililaitteista, langattomista verkoista, sisä- ja ulkoverkoista, verkkolaitteista sekä mobiilisovelluksista.

Haluamme räätälöidä sinulle tehtävän, jossa vahvuutesi pääsevät oikeuksiinsa. Voit esimerkiksi työskennellä asiakasrajapinnassa, mutta halutessasi saat pysytellä myös täysin anonyyminä asiakkaidemme suuntaan. Tyypillisimmin projektimme kestävät 5-15 päivää, joten näet työsi jäljen nopeasti, eikä valmista tarvitse odottaa loputtomiin.

Voit lukea lisää valkohattuhakkerin työpäivästä blogistamme: https://www.2ns.fi/hakkerin-tyopaiva/

Mitä tarjoamme sinulle?

Mielenkiintoisia eettisesti hakkeroitavia kohteita ja tueksesi alan parhaimmistoon kuuluvat valkohattuhakkerit. Meille saa tulla sellaisena kun on, eikä sinua yritetä pusertaa valmiiseen muottiin. Uskomme yhteen hiileen puhaltamiseen ja siihen, että onnellinen työntekijä on paras työntekijä. Huumoriamme voisi kuvailla aika insinöörimäiseksi ja arvostamme toisissamme halua auttaa ja kykyä kiittää avusta. Tulet olemaan iso osa työyhteisöämme, joten meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme. Saat käyttöösi itse valitsemasi työkalut ja muut työsuhde-etumme. Meillä on tarvittaessa erittäin joustavat etätyömahdollisuudet.

Minkälaista osaamista toivomme sinulta löytyvän?

Sinun ei tarvitse osata valmiiksi kaikkea, sillä tämän työn oppii ainoastaan tekemällä.

Etsimme sinua jos:

  • et ainoastaan halua tienata leipääsi tietoturvalla vaan saat kicksit siitä
  • ajattelet loogisesti ja nautit ongelmanratkaisusta
  • osaat ohjelmoida
  • ymmärrät tietokantojen ja web-teknologioiden toimintaperiaatteet ja osaat rikkoa sen, mitä muut ovat rakentaneet – tai olet ainakin valmis oppimaan, kuinka asioita rikotaan eettisesti

Työssäsi tulet törmäämään näihin avainsanoihin, joista osa on sinulle jo ennestään tuttuja:

#owasp #BurpSuite #XSS #SQLi #Kali #Linux #nmap #Nessus #Kismet #HTML5 #JSON #REST #SSL #zeroday

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos paikka hyvien etujoukoissa kuulostaa omalta, lähetä meille hakemus osoitteeseen rekry(at)2ns.fi mahdollisimman pian. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, Henri vastaa mielellään kysymyksiisi, p. 050 462 3684, henri.sikio(at)2ns.fi.  

Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Jyväskylässä.

Rekrytoinnin tietosuojaseloste löytyy tästä.

2NS – Second Nature Security

Tietoturvallisuus on toinen luontomme. Tietoverkoissa liikkuu paljon liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Tietoverkoissa ylläpidetään yhteiskuntaa, yrityksiä ja yksityishenkilöitä koskevaa tietoa ja toimintaa. Siksi se on houkutteleva toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin. Tietoverkoissa on käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, ja 2NS on hyvien etujoukoissa. Me taistelemme varmennetun tietoturvan puolesta.

Valikko