2NS satsaa työpaikan kehittämiseen ja hyvään henkilöstöjohtamiseen

2NS:llä aloittaa jälleen vuoden alussa useita uusia tietoturvan ammattilaisia. Heidän perehdytystään on toteuttamassa itsekin uutena 2NS:n organisaation jäsenenä ja johtoryhmäläisenä aloittava Jaana Pullinen. Jaana työskentelee 2NS:llä vuoden alusta lähtien Head of People Operations -roolissa vastaten yrityksen henkilöstöjohtamisen kokonaisuudesta ja liiketoimintajohtamisen kehittämisestä.

Rekrytointi kyseiseen rooliin jo tässä kasvun vaiheessa on tärkeä investointi, jolla tähdätään siihen, että 2NS kehittyy entisestään tietoturva-alan työpaikkana ja organisaationa. Toimintatapojen, työn tekemisen puitteiden ja johtamisen kehittäminen tulevat olemaan Jaanan agendalla tärkeimpiä.

Jaanalla on pitkä kokemus henkilöstöjohtamisen tehtävistä mm. konsultoinnista, finanssialalta, ja rakennusalalta. Hän on toiminut erilaisissa johtoryhmä- ja hallitusrooleissa. Viimeksi Jaana on toiminut yrittäjänä ja työskennellyt 2NS:llä henkilöstötyössä yrityksensä kautta. Nyt 2NS muuttuu asiakkaasta työnantajaksi.

Miksi tietoturva-alalle?

Tietoturva nivoutuu entistä tiiviimmin yritysten toimintoihin ja johtamiseen, ja tämä lisää tarvetta alan osaajille. Ala laajenee ja hakee muotoaan. Teknisen tietoturvan varmentamiselle on edelleen suuri tarve, mutta samalla on tarve tietoturvan entistä kokonaisvaltaisemmalle linkittämiselle yritysten liiketoimintajohtamiseen ja prosesseihin.  

-Olen tutustunut 2NS:llä reilun puolentoista vuoden ajan tietoturva-alaan. Tuntuu, että alan liiketoiminta on niin isossa kehitysvaiheessa, että alan tehtäviin kannattaa ehdottomasti työllistyä nyt täysivaltaisemmin. Paikka yrityksen johtoryhmässä on tähän loistava mahdollisuus, Jaana toteaa. 

Tietoturva-alalla onkin nyt tarvetta laajemmalle osaamiselle muun muassa digitalisaatioon liittyen. Samalla tarve on suuri 2NS:n kaltaisille kumppaneille, jotka auttavat asiakkaita varmentamaan oman yrityksensä tietoturvan riittävälle tasolle. 

Miksi 2NS työpaikaksi?

Kun yrittäjä löytää Jaanan tavoin palavan innostuksen siirtyä yhteistyökumppanin työntekijäksi, on tässä varmasti vaikuttavia tekijöitä mukana. Mitä ne ovat?  

Jaana listaa tähän kolme asiaa: arvot, ihmiset ja itse liiketoiminta. 2NS:n työskentelykulttuuri pohjaa vahvaan luottamukseen. Päätöksenteko pidetään siellä, missä päätöksiä tarvitsee tehdä. Luotetaan ihmisten älykkyyteen ja annetaan vastuuta tehdä ratkaisuja omassa työssä. Samalla kulttuuri korostaa vapautta ja inhimillisyyttä.  

-2NS:n arvomaailma, jossa asiakkaiden auttaminen, työntekijöiden hyvinvointi ja kannattava liiketoiminta, joka mahdollistaa edelliset, on simppeli ja vastaa omia arvojani. Lisäksi työkaverit johtoryhmää myöten ovat erittäin osaavia. Tehdään asiat viimeisen päälle, pidetään kiinni sovituista asioista ja sen lisäksi osataan suhtautua asioihin huumorilla, se on parasta, Jaana tiivistää. 

Itse liiketoiminta puolestaan 2NS:llä on vakaasti kasvavaa ja sisällöltään erittäin mielenkiintoista. Projektit ovat vaihtelevia ja innostavia. Sellaisia, joiden kautta yhteiskunnan tietoturvallisuutta pystytään kehittämään. Asiantuntijoiden työllä on iso merkitys. Toimintaa on johdettu yrityksen historian ajan fiksusti ja suunnitelmallisesti. Yrityksellä on huikeat mahdollisuudet kasvaa tietoturva-alan merkittävimmäksi huippuasiantuntijapalveluita tarjoavaksi yritykseksi.  

-On erittäin mielenkiintoista olla juuri tänä päivänä näin kriittisellä ja kehittyvällä alalla töissä tukemassa asiantuntijoita ja kehittämässä alan halutuinta työpaikkaa. Haasteita ei puutu ja samalla mahdollisuudet ovat suuret, Jaana summaa. 

Löydät Jaanan LinkedInistä: https://www.linkedin.com/in/jaana-pullinen/

Me 2NS:llä haemme jatkuvasti mukaan uusia alan ammattilaisia, joten seuraa urasivujamme: https://careers.2ns.fi/ ! Ehkä tulet tapaamaan urahaastattelun merkeissä meidän Jaanan jossakin kohtaa polkuasi. 

Etsimme nyt tiimiimme uutta projektipäällikköä!