Nykypäivän työnäyte – Hakkeroi itsesi työhaastatteluun

Tietoturvayhtiö 2NS (Second Nature Security Oy) järjestää tulevana viikonloppuna Disobey.fi-tapahtumassa hakkeripähkinän tapahtuman avoimeen verkkoon. Pähkinän suorittamalla pääsee juttusille 2NS:n hyvishakkereiden kanssa sekä mittaamaan omaa osaamistaan alan ammattilaisten kanssa.

Hakkeripähkinän selvittäminen kannattaa, sillä eettisellä puolella toimiville hakkereille on paljon kysyntää koko ajan kehittyvän teknologian myötä. Sitä mukaa, kun tekniikka etenee, myös pahishakkerit hiipivät lähemmäs. Verkon hyvishakkereiden tehtävä on pysäyttää ja estää vihamielisten toimijoiden aikeet. Hyvishakkeriksi ei kuitenkaan kouluttauduta, vaan työpaikkana se on osaamislaji.

”Parhaat palkataan nopeasti hyvien riveihin, sillä kasvava ala kaipaa uusia osaajia,” kertoo hyvien etujoukoissa toimivan hakkeriyhtiö 2NS:n toimitusjohtaja Mika Holmberg.

Alasta kiinnostuneet kokoontuvat näyttämään ja päivittämään omaa osaamistaan Disobey.fi-tapahtumaan, Kalasatamaan Kattilahallille 13 – 14.1.2017.

Viime vuonna Disobey.fi herätti suurta mielenkiintoa ja tänä vuonna paikalle odotetaan yli 500 hakkeria, tietoturva-alan ammattilaista ja alasta kiinnostunutta. Tapahtuman ideana on pohtia, kuinka hakkerointitaitoja voitaisiin kehittää rakentaviin tarkoituksiin – mielenkiintoisesti, aktiivisesti, ilman turhaa lavapönötystä.

Lisätietoa tapahtumasta osoitteesta http://www.disobey.fi/

Lue myös Hakkerin työpäivä -postauksestamme, mitä ammattihakkerimme kertoo työpäivästään!

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Mika Holmberg
mika.holmberg@www.2ns.fi
040 843 9412
www.2ns.fi